Streetart

Tycker att det är så fint att Umeås byggnader och gator har börjat prydas av mer och mer streetart. Dessa två möter jag varje dag på väg till skolan, så himla fina! Och har ni sett alla rondellhundarna som börjat tina fram i rondeller lite varstans i stan? Någon gång skulle jag vilja göra något liknande. Anyways, nu tar jag mig ut i stan för lite second hand-shopping, ska försöka hålla hårt i pengarna men får någonting följa med hem så lär det dyka upp på boggen inom kort! Ha en fin dag nu vänner, ut i solen med er!

Translate: I love streetart, and I think It’s so nice that it’s starting to show at more and more places here in Umeå. I see these two every morning when I’m on my way to school. So cool! Now I’m off to do some second-hand shopping. Later guys!

7 responses to “Streetart

 1. Natalie says:

  På vilken affär brukar du köpa second hand kläder på? 🙂

 2. just another fashionable kid says:

  street art is pure art!
  by the way, I made a skirt today and I would be very thankful if you could check it out and tell me what you think about it! (:
  Have a great day!

 3. ebbba hhhjjj says:

  När jag svängde in till hemmakväll så stod de och tvättade bort det där eluttaget…:( moroten på Östermalmskolans skorsten tar de nog dock inte bort. Hoppas jag.

 4. Frida says:

  den första i like.

 5. TORA says:

  Åh så underbara!

 6. saga says:

  Riktigt fint! ^^

 7. Ellen says:

  Gatukonst är typ det bästa som finns! Vi saknar det i Skellefteå. Jag kanske får börja måla på väggar istället för på papper.

Comments are closed