STOCKHOLMSTIPS!

Vi ramlade av en slump in på en vegetarisk restaurang vid namn Hermitage när vi knallade omkring i Gamla Stan för några år sedan, och efter det har jag besökt den så gott som varenda gång jag befunnit mig i Stockholm. Middagsbuffén får alla tummar upp med världens godaste hummus, ett fett utbud av olika sallader och svag-i-knäna-goda soppor, grytor osv (för att inte tala om fikautbudet!). Dessutom är personalen hur trevlig som helst! Nygatan 22 i Gamla Stan alltså, på riktigt den bästa vegmaten jag käkat (och döm det inte efter den taskiga matbilden, jag var så hungrig när den togs att jag knappt han titta till inställningarna på kameran, haha)!

Translate: If you ever go to Stockholm, you have to eat at this restaurant! It’s a vegetarian restaurant with the most delicious food and desserts I’ve ever eaten. Nygatan 22 in the Old Town!

11 responses to “STOCKHOLMSTIPS!

 1. Shawna says:

  Ahhh it looks absolutely delicious!

  <3 Shawna
  http://serpentinestreets.blogspot.com

 2. REBECKA says:

  Ser inte helt fel ut inte!

 3. petronella says:

  bästa vegetariska i stockholm är dock hermans lilla gröna på fjällgatan. check it out!

 4. Tilde says:

  Det finns en veggoresturant med buffé nära slussen i sthlm. Hermans heter den! Såååå himla himla gott tänkte att du kan besöka den nästa gång du är i sthlm!? Utsikt över hela sthlm typ ett stort plus. Sök på Hermans så borde du hitta!

 5. Katie says:

  wow that seems amazing, hopefully i will be able to one day!

 6. Alexandra Kjellman says:

  Mums!

 7. - - M a j a s B i l d e r - - says:

  Åh måste kika in där nästa gång jag är i stockholm!

 8. Josefin says:

  Hej Ebba!

  Jag har blivit vegetarian sen några veckor tillbaka, med inspiration från dig, men jag är väldigt dålig på att äta rätt mat då jag inte vet hur sortimentet ser ut gällande vegetariska rätter. Jag undrar därför om du skulle kunna ge några tips på vad för mat man kan äta, speciellt då min mamma är anti-vegetarian och vägrar laga vegetariskt till mig och jag knappt kan koka gröt själv.

  Hoppas på svar och tack för en superbra blogg!

 9. little me says:

  MUMS!
  Kan passa på o tippsa om två till grymma veggo-restauranger.
  Hermans (på onsdagar är det veganskbuffé, annars veggo) Ligger ovanför hamnen vit fotografiska.
  Andra tippset Örtagården, ser ganska slitet ut men maten är über god, även där är det buffé. Allt är typ veggo förutom typ 4rätter. As nice om man går med någon som inte gillar veggomat!
  Kram!

 10. Ebba Zingmark says:

  Tack för alla tips! Ska bli kul att prova de restauranger ni tipsat om nästa gång jag reser dit! 😀

Comments are closed