SOMMAR/FESTIVAL/RESOR/JOBB-PODDEN!!

Illustration by Cecilia Renlund! 

 

Min och syrrans nästa podd handlar om SOMMAREN! Både vad vi ska hitta på i sommar, minnen från tidigare somrar och tips på vad man kan göra. Det blir mycket festivaler, resor, sommarjobb och läger. AH vad jag längtar!!

Som vanligt finns vi på itunes och i podcaster-appen, men även HÄR för er som föredrar att lyssna på datorn. 

 

Förresten! Ni blir ju bara fler och fler som lyssnar och det tycker vi såklart är FANTASTISKT. Därför har vi nu skapat en gmail dit ni kan skicka frågor, feedback och förslag på kommande ämnen! Bra va? Släng iväg ett mail till ebbaochfanny@gmail.com om ni känner för det! PUSS!

 

The next episode of me and my sister’s podcast is out! Whoop!

2 responses to “SOMMAR/FESTIVAL/RESOR/JOBB-PODDEN!!

 1. mayaaboreslans says:

  In och kika på min blogg!
  Kram

 2. Johan says:

  Tack för en trevlig podd igen 🙂 Peppa Sommaren! Jag har mindre än en månad kvar 😛

  Lite egna rese+sommarerfarenheter:

  Fin beskrivning av festivalerna ^^ kan relatera till när jag var på en festival i Spanien. Jag var 15 då så var typ yngst på hela festivalen. Det var inte en lika stor festival som P&L men vädret i Spanien är troligen lite mer ansträngande än i Sverige 😉 Man var ju upp sent så man sov ju typ på dagarna då det blir så varmt i tälten att man typ dör 😛 Fulla människor (men glada) lite över allt och inte de bästa bajamajorna. Sedan sista dagen blev det ösregn och hela kampen blev en gyttjepöl. Slutade med att sista bandet som alla hade kommit för se ställde in… och många av människorna stack hem och lämnade typ tält, dricka och massa skräp efter sig i ilska ^^. Blev en ganska kul dag efter då regnet lagt sig för att undersöka hur allt såg ut. Kul upplevelse iaf 😀

  Har du inte varit i Spanien eller Frankrike än så har du typ något av det bästa kvar av Europa 😉 iaf om man gillar kost och kultur och fin natur. Sen brukar solen och värmen vara rätt nice också.

  I Frankrike kan man ju typ hitta det mesta. Mycket kultur/museum (Mona Lisa etc, Eiffeltornet (var där på kvällen för att se när den lyser upp)), fin natur (Bont Blanc tex är värt att besöka), fina stränder, typ de godaste baguetterna 😀 …har dock ingen bra koll på veganställen. Vi brukar bila + campa runt i Europa så ofta finns det inte så mycket tid att utforska sånt. Lättare om man stannar i en stad länge som när ni var i Berlin.

  Spanien och speciellt Barcelona har väl också mycket det Frankrike har fast andra kända konstverk och byggnader. Barcelona som typ har blivit en av mina favorit i Europa har väldigt fin arkitektur och kultur. Trevlig stad att vara i 😀 Ska dit typ för 4 gången i sommar… denna gång ska jag typ åka runt med cykel för att få en annan bild av staden. Inte varit på någon Interrailresa än (behöver hitta några att åka med först) men denna sommar blir första Husvagnssemestern 🙂 Slipper man sätta upp tält var och varannan dag vilket kommer vara nice 😉 Kommer sjunga på Galenskaparna- Macken – Man ska ha husvagn hela vägen 😀

  Haha, Harry Potter lägger verkar rätt nice 😀 Fick ni spela quidditch?

  Min familj har typ hållit vegetariska/frisports ungdomsläger varje år sedan typ 6-7 år tillbaka kanske…dock ej i år då vi är ute och reser typ hela sommaren. Är för typ alla som är intresserande egentligen… När vi åldrats så har typ snittålder på lägerdeltagarna ökat också ;). Så det finns läger för lite äldre ungdomar också.

  Även om jag inte är kvinna/tjej så tycker jag intervjuer med tjejer som lyckats med olika grejer skulle vara intressant. Framgång som framgång. Finns säkert massa inspiration och tips som killar kan få nytta av också 🙂

  Lycka till med det 😀

Comments are closed