Something that cheers me up!

By Julia and Julia

 

By Abbey and Julia

 

By Julia and Ayumna

 

By Lou and Micol

 

By Jeanette and Julia

 

By Alina and Diana

 

Det var på tiden att jag visade upp några av era teckningar, eller hur? Det trillar in så många via instagram att det är svårt att lägga upp alla på bloggen, men här är en drös i alla fall. Jag blir så himla, himla smickrad när jag tänker på hur mycket tid var och en av bilderna måste ha tagit. Ni är så otroligt duktiga! Ibland blir jag bara så glad att ni kan göra mig på så gott humör dagar som idag, då jag verkligen stressat från morgon till kväll. Tack för det. 

 

PS.

Nu är det sista chansen att vara med i min Motel Rocks-giveaway! Missa inte! 

 

It was about time I showed off some of your drawings, right? I get so many pictures via instagram that it is hard to post the, all on the blog, but here are a bunch of them. I get so incredibly flattered when I think of how much time each of the images must have taken you to make. Sometimes I’m just so glad that you can cheer me up days like today, when I’ve been really stressed from morning to night. Thanks for that.

 

PS.

Now is the last chance to participate in my Motel Rocks giveaway! 

6 responses to “Something that cheers me up!

 1. myhrans says:

  åh så himla fina! Alla är så sjukt duktiga!

 2. eborg says:

  Åh vad fina!

 3. elllie says:

  Otroligt fina bilder!

 4. Eline says:

  They are amazing!

 5. juliaunicorn says:

  älskar din blogg så himla fin

 6. Henrik says:

  Hej; måste säga att det är fina verk här av typ dig.
  Jag brukar med ägna mig åt sånna saker., människor modeler osv.,
  kanske jag kan göra nåt av dina bilder me!?., inpirerande ; ¤
  annars ha ja endel på min myspace., / men de hör ju inte hit här;
  Ha Bra / Henrik

Comments are closed