SOM EN MOTORVÄG AV LJUS

Imorse startade jag dagen med en 50 minuters helkroppsmassage (!!!). Jag som är besatt av massage kan inte tänka mig en bättre morgon, jag var helt lullig efteråt, haha. Sedan dess har jag varit på så bra humör att jag varit duktig och både städat mitt rum och svarat på en hel hög mail. Jag hade faktiskt aldrig fått proffs-massage innan imorse, men nu känner jag att jag måste börja unna mig sådant oftare. Resten av outfiten ovan visar jag er imorgon! Ha en skön kväll kompisar.

This morning I started the day with a 50 minutes massage (!!!), massage is absolutely one of the best things I know, so I cann’t think of a better morning. I’ve been in such a good mood ever since and both cleaned my room and answered a bunch of emails. I had never gone to massage at a professional before this, but now I feel I have to do it more often. I’ll show you the rest of the outfit above tomorrow! Have a nice evening buddies.

11 responses to “SOM EN MOTORVÄG AV LJUS

 1. Evamaria says:

  Massage is amazing and I can’t wait to see the whole look.
  I have a question: do you have a holiday or how can you go to massage in a school day morning?

  http://despite-the-style.blogspot.com/

 2. frida says:

  AMA-ZINGMARK!

 3. Anonymous says:

  Du har så fine bilder! Alle innleggene er så gjennomførte 😀

 4. katy vess says:

  beautiful pics, honey!

  http://katyswardrobe.tumblr.com/

 5. elin says:

  Fantastiska bilder som vanligt! Jag har funderat lite på hur du tar de bilderna där du är skarp och det andra är “i rörelse”, är de bilderna tagna med din nikon d7000 eller med någon annan kamera, eller är det redigerat på något speciellt sätt? Kram!

 6. ebbazingmark says:

  elin: Det är lång slutartid som är tricket! Det går också att ordna i photoshop under filter>oskärpa>rörelseoskärpa 🙂

 7. Cristi says:

  Nice shots! Can’t wait to see the rest!

 8. Marte Kristine - Photography says:

  Fantastiske bilder!!

 9. Pouline says:

  första bilden!! så vacker!!

Comments are closed