SOCIETY 6

 

Jag går in på Society6 minst varannan dag (på riktigt!) för att samla inspiration, både till illustrationslektionerna i skolan men också i allmänhet. Trots att jag varit sugen har jag inte beställt något tidigare för att jag skulle vilja skriva ut någon av mina egna illustrationer och sätta upp den istället, men inser sedan att jag aldrig kommer komma till skott med något sådant (jag är nog lite för självkritisk för det). Jag är sjukt sugen på att beställa de två sista eftersom det är grymma Emilie och Flora som gjort dem. Så himla duktiga!

 

I visit Society6 at least every other day (it’s true!) to collect inspiration, both for the illustration lessons in school but also in general. Although I have been craving, I haven’t ordered anything earlier because I would like to print some of my own illustrations to have on my walls instead, but then I realize that I will never get to the point with something like that (I’m probably a little too self-critical). Instead, I’m incredibly eager to order the last two ones in the collage above because it is lovely Emilie and Flora who has made ​​them. They are so incredibly talanted!

11 responses to “SOCIETY 6

 1. klaraericsson says:

  Superfin blogg!! kika gärna in på min, kram ♥

 2. christiansen says:

  Skulle du inte kunna visa vilka sorts yoga övningar du gör? Vill så otroligt gärna lära mig yoga! Kram

 3. Hanne says:

  Älskar Floras teckningar 🙂

 4. myhrans says:

  Åh så himla fina! Jag gillar den med isbjörnen mest! 🙂

 5. Singelbloggaren says:

  Kolla in Nordic Design Collective också. Society6 behöver man tyvärr betala tull på.

 6. Nicole says:

  Wow this is so lovely!! 🙂

  GIRL ABOUT TOWN BLOG
  LIKE MY BLOG ON FACEBOOK 🙂

 7. Emelie says:

  Men åh, vad gullig du är!! Kram!

 8. sofia says:

  Men herrejävlar, TACK för kanske världshistoriens bästa inspirationskälla? fy fan, kommer hänga där varje dag nu. tack!!!

 9. Jennifer says:

  Hej! Väldigt fin blogg, snygga bilder och mycket inspiration.
  Jag bara tänkte tipsa om en ny tumblr som min man och jag har börjat arbeta på. Han är fotograf och jag ritar och målar mycket. Så om du är intresserad av lite annorlunda blandningar och fina bilder är du välkommen att ta en titt.
  Och såklart, fortsätt med din fina blogg!
  Kram.

 10. fanny darling says:

  floras är verkligen helt fantastisk ♥

 11. Kathinka says:

  Älskar dom!

Comments are closed