SNEAKERS OCH KEPOR

Inleder dagen med ytterligare lite lookbook-inspo, denna gången med fokus på sport-stilen som jag är så svag för. Checka artikeln HÄR! Annars då? Känner i hela mig att detta blir en bra dag, för efter dom mindre roliga nationella proven i engelska beger jag mig raka vägen ut till skogen och vildmarken på Örsten. Som jag längtat alltså.

I’m starting the day with a little more lookbook-inspo, this time with a focus on the sports-style (as you know I looove). Check the article HERE! However. I’ve got a strong feeling of that this is going to be a good day, because after my tough english-tests in school this morning I’ll head straight out to the woods on Örsten. Finally! I’ve been missing it soo much.

2 responses to “SNEAKERS OCH KEPOR

  1. Felina says:

    I looove sneaker wedges at the moment <3

Comments are closed