Sista svaren.

SÅ! Nu tror jag fått med alla svar från frågestunden. Har jag missat något så är det bara att hojta till i en kommentar här nedanför. Nu kör vi:

Favoritfilm? För tillfället: Donnie Darko, Lejonkungen.

 Tror du på liv på andra planeter? Tror det är få som har missat det nu, men JA det gör jag. Absolut!

 Vilket parti skulle du rösta på nu om det var val? Miljöpartiet!

vad för läppstift har du på läpparna för att få dom så fint ljusa på din hedder bild? Bilden i sig är ju ganska ljus, men jag tror jag har på mig mitt “sweet talk me”-läppglans från H&M.

Hur fick du bra självförtroende? Hur fick du det? Hela första terminen i sjuan hade jag olika komplex och var allmänt osäker på mig själv. Jag gick i en klass där pressen var precis så jobbigt hög som den kan vara i en klass med massa osäkra högstadieungar som hela tiden trycker ned varandra. Vi var en problemklass utan någon lärare som kunde styra upp det hela. Någon gång innan jul bestämde jag mig (tack vare det stöd jag fick från min fina mamma) för att inte acceptera det hela, så jag slutade helt enkelt gå till skolan. Bytte till hagaskolan där atmosfären var en helt annan, fick nya underbara vänner. Jag vill inte ens tänka på hur mitt liv skulle sett ut om jag inte bytt. Tycker det är jobbigt att se hur osäkra människor trycker ned varandra hela tiden, vill bara berätta för alla- det är inte värt det! Det är slutsatsen jag kan dra av det hela. Att självförtroende är en av de viktigaste egenskaperna man kan ha. Trycker du inte ned dig själv kan ingen annan göra det heller.

Vars trivs du bäst? Jag har lätt för att göra mig hemmastadd på olika ställen, men måste jag välja så säger jag nog 1. I sommarstugan på örsten, där man är helt fri från måsten och vardagsstress. 2. I köket. 3. Där mina vänner är.

Vem tar dina outfits bilder? För det mesta är det mamma, men det händer att vänner eller syrran ställer upp också.

En låt som kommer att påminna dig om 2010?  Girls- Lust for life.

Hur blev du så stor på lookbook? Tog det lång tid? Det är en fråga jag ställt mig själv många gånger. Fort gick det också- jag minns så väl hur jag jublade för de sju hypsen jag fick på min allra första look, det kändes stort. Efter det gick det uppåt väldigt snabbt, tror att när jag för första gången låg etta på “hot” så var det med min femte look. Det var tack vare lookbook folk började hitta till min blogg och det är också lookbook (och alla ni som hypar förstås!) jag har att tacka för det mesta jag fått uppleva genom bloggen. TACK!

Är du kristen? Ja och nej, tekniskt sett är jag ju döpt och konfirmerad, men efter allt jag lärde mig under de två underbara veckorna på konfirmationsläger på norrbyskär , religionslektioner vi har haft i skolan och ett samtal med en präst som slutade med att jag konstaterade att jag hellre skulle vara satanist så måste jag svara nej på den frågan. Jag tror helt enkelt inte på gud. Men jag accepterar absolut alla som har gjort det valet, det finns väldigt många hållpunkter och tankegångar som är väldigt fina inom kristendomen.

Har du bra betyg? Hur mycket har du? Jag har kring 300 poäng.

Hur stylar du ditt hår? För det mesta får plattången agera locktång!

Är du en frukostätare? Vad äter du? JA, det är jag. Förstår mig inte på folk som kan gå hemifrån med tomma magar och orka med en hel dag. Ofta blir det en dubbelmacka+smoothie, men den senaste tiden har jag även upptäckt havregrynsgröten, med kanel och rivet äpple på sitter det riktigt fint i kistan, haha.

Categories: Q&A

17 responses to “Sista svaren.

 1. Fotograf Johanna Shonali says:

  Åh! Måste se donnie darko! Är den så skum dom den verkar när man läser om den/ser trailern?:)

 2. :) says:

  Hei! Jeg lurer på hvordan du ikke får poser/mørke ringer under øynene? Er selv snart 15, og har virkelig STORE mørke ringer.. Får du mye søvn, drikker du mye vann/te osv? Har du ellers ett bra skjønnhetstips? 🙂 DIGGER BLOGGEN DIN! 😀

 3. Youngseo says:

  great answers I feel the same way Lookbook is so amazing site
  I saw you on lookbook so now I read ur blog

 4. Elin says:

  åh, kan du inte visa hur du lockar ditt hår med plattången? eller om du redan gjort det, länka? 🙂 skulle vara jättesnällt då jag inte får till det där med plattången

 5. Hanna says:

  jag undrar bara när du fyller år o hur gammal du e? 😀 skulle vara jätte kul att veta, sj tycker jag att dt ser ut som du e 17 el nått sånt

 6. kris says:

  Kan jag ställa en fråga: Hur väljer eller väljer eller köpa kläder eller vad är din stil? Jag tackar för svaret.

 7. Hmm says:

  Honey translate plase.

 8. ? says:

  svara på frågorna i kommentarana?

 9. Ebba Zingmark says:

  ?: Ska bli! Har haft så fullt upp den senaste tiden, men jag ska ta tag i det idag 🙂

 10. Ebba Zingmark says:

  kris: Jag förstår inte riktigt frågan? 🙂

 11. Ebba Zingmark says:

  hanna: Jag är femton, och fyller år den 20:e maj! 🙂

 12. Ebba Zingmark says:

  elin: ska bli!

 13. Ebba Zingmark says:

  :): Jag använder en asgrym concealer från make up store, “cover all mix”. Annars är nog sömn mitt bästa knep!

 14. Ebba Zingmark says:

  Johanna Shonali: Haha, den är ganska skum, ja, men på ett bra sätt! Tog mig två dagar att förstå hela handlingen, haha 🙂

 15. Erik says:

  Satanism is the shit!

 16. Viktoria says:

  Lägg till mig till Skupe!!

 17. Emelie S says:

  Hej Ebba!
  Jag är en tjej som färgar håret röd/orange. Men hårfärgen jag brukar köpa har slutat att säljas nu, så jag tänkte att ja, DU har ju jävligt snyggt hår, så jag kollade igenom dina svar här och jag ser “color touch 6/4”, dock för ett år sedan. Använder du fortfarande samma? Vore grymt om du svarar, du förstår nog själv hur jobbigt det är att inte ha en bestämd produkt man använder!

Comments are closed