SAME BUT DIFFERENT

Hej och välkomna in i Mars månad. Hittade dessa bilder på min hårddisk när jag skramlade ihop kvitton och fakturor till min bokföring (ordning har man ju EJ). Känns helt galet att detta var mindre än ett år sedan, hade nästan glömt att jag ens haft denna frisyr! Duktiga duktiga Jessica är det som har plåtat.
För övrigt kommer jag vika denna lördag åt plugg. Ikväll ska vi ta med bubblet (jag) och skivorna (Sean) och gå på en väns födelsedagsfirande. Så kul. Hoppas ni har en härlig helg!

Found these pictures on my harddrive when I collected receipts and invoices for my bookkeeping (last minute person 4-ever). It was such a strange feeling realizing that this was less than a year ago, I had almost forgotten that I even had this hairstyle! Super talented Jessica shot the pics for our The North Face campaign.
Anyway. I’ll devote this Saturday to studies. Tonight we’ll pack the sparkling wine (me) and the records (Sean) and go to a friend’s birthday celebration. I’m so excited. Hope you have a great weekend!

One response to “SAME BUT DIFFERENT

  1. Gia says:

    So cool!! Love These Pictures x

Comments are closed