RECENSION- FOREO LUNA

 

 

Jag kunde inte låta bli att dra på munnen när jag fick erbjudandet att testa denna lilla apparat. Dels ser den ju så rolig ut, och dels vore det så sjukt olikt mig att investera i en sådan lyxig hudvårdsprodukt. Det var så otippat att jag inte kunde motstå att tacka ja.

 

Den heter Foreo Luna och har hypats ganska mycket i tidiningar och sociala medier. Den ska massera och rengöra huden på djupet med sina “sonic pulsations” (eller ja, vibrationer). Kort och gott applicerar man sin vanliga rengöringsprodukt och använder Luna för att hjälpa det att verka mer djuprengörande. Den ska både ta bort finnar, rynkor och ge huden spänst.

 

Funkar den då? Ja, nu har jag använt min Foreo i tre veckor och tycker mig faktiskt se en liten skillnad. Jag har inga problem med dålig hy egentligen, men jag har faktiskt upplevt att den blivit ännu renare. Det kändes som att mina pormaskar liksom “kom upp till ytan” och försvann helt. Att huden blir mjuk och att blodcirkulationen ökar är i alla fall ett faktum (men det där med rynkor har jag ju lite svårt att bedöma, haha). Sedan finns ju alltid en liten möjlighet att delar av resultatet beror på god vilja eller tillfälligheter. Jag skulle själv inte ha pungat ut 1398 pix för en sådan här manick då jag inte har några större besvär med min hud, men av de olika lyxiga och mindre lyxiga  hudvårdsprodukterna jag använt i mina dagar så är det här en av de få som faktiskt ger resultat.

 

Vad säger ni, är ni sugna på en Foreo Luna eller tycker ni det verkar onödigt? Jag skulle till exempel kunna kolla om jag kan göra en giveaway om ni är intresserade av det. Puss!

 

I couldn’t help smiling when I got the offer to try this little device. Firstly, it really looks funny, and secondly it would be so unlike me to buy such a luxurious skin care product. It was so unexpected that I couldn’t resist to say yes.
 
Let me introduce you to Foreo Luna. It has been hyped alot in media recently.

Basically, it’s a little device which massages and deep cleanses the skin with its “sonic pulsations” (or…vibrations). In short, you apply your usual cleaning product and use Luna to help it work more deep cleansing. It should both remove pimples, wrinkles and give the skin a glow.

So does it work? Well, now I have been using my Foreo for three weeks and think I can see a slight difference. I didn’t have any problems with bad skin before, but I’ve actually experienced it more pure since I started using my Luna. It felt like my blackheads “came to the surface” and disappeared entirely. There’s no dubt that the skin becomes smooth and that the blood circulation increases (but it’s kinda hard for me to review how it works on wrinkles though, haha).

But there’s always a slight possibility that some of the results depends on my good will or coincidences. I myself wouldn’t have bought a sikn care prodoct that costs this much (about 140 EUR) since I don’t have any major problems with my skin, but if I compare the different luxurious and less luxurious skin care products I’ve used in my days, this is one of the few that actually gives results.

 

What do you say, are you interested in a Foreo Luna or do you think it seems unnecessary? I could for example check if I can do a giveaway if you are interested in that. Puss!

10 responses to “RECENSION- FOREO LUNA

 1. myhrans says:

  Jag har inte heller några större problem med huden så jag kommer inte köpa denna mackapär, men den hade in färg iaf :p

 2. Mayflowers says:

  Sounds like a fun product to try, but as as you said, not something I would have spent that much money on!

 3. Rebecka says:

  SNÄLLA EN GIVEAWAY!

 4. Karoline says:

  Jeg skulle veldig gjerne ha hatt en (ikke fordi jeg sliter mye med uren hud, men som de fleste andre, har jeg litt uren hud nå og da). Hadde jeg hatt ubegrenset med penger hadde jeg sikkert kjøpt meg en, så hvis du har mulighet hadde det vært veldig gøy med en giveaway 🙂

 5. Sandra says:

  Ja! En sån här pryl vore kul att testa ovh se om det ger resultat. Känner mig så mycket finare dom dagar känns fräsch. Ofta så fin att jag skiter i att sminka mig. Skulle gärna ha fler sånna dagar 😀

 6. jos says:

  Framförallt är den supersöt! Bästa färgen!

 7. kellymartina says:

  Giveaway låter som en jätte bra idé!

  Kika in hos oss snart för att få reda på vad vi ska hitta på här i LA som involverar snyggingen Ashton Kutcher 😉

  Peace out! / Kelly & Martina

 8. chi says:

  pretty but unnecessary

 9. antonia says:

  Åh! Hur man tag på denna??
  Jag skulle så gärna vilja ge denna till min mamma i julklapp.

 10. Eva abrahamsson says:

  Som många andra är ju naturligtvis också bestatt av alla nya fina krämer och produkter som får en att se eller känna sig lite finare , eller hur?? Så varför inte testa denna oxå, så har du några som ligger och skräpar så är jag en frivillig testare,,

Comments are closed