Rapunzel Prom Look

Nu har jag äntligen fått bilderna från plåtningen med Rapunzel i våras! Vi fotade både med bal-tema och bröllopstema och jag fick verkligen känna mig som en liten prinsessa i den fina klänningen och frisyren, haha. Detta är bal-bilderna men jag ska visa er bröllopsbilderna senare också. När jag ser dessa bilder påminns jag hur fint det kan vara med rött hår- även om jag för tillfället fortfarande känner för något annat kommer jag antagligen bli rödhårig igen någon gång i framtiden. Jag är så bekväm i det. Nu ska jag rulla iväg på ett core-pass, men med tanke på mördar-träningsvärken jag fick i söndags tar jag det extremt lugnt idag, haha. Ha en fin kväll!

Now I’ve finallyrecieved the pictures from the shoot with Rapunzel last spring! We photographed both a prom-themed look and a wedding themed look and I really feel like a little princess in the fancy dresses and hairstyles, haha. This is the prom-pictures but I’ll show you the wedding pictures later too. I get reminded of how nice red hair can be when I see these pictures, but I still feel like trying somehing else, but I’ll probably become a redhead again in the future. I’m so comfortable in it. Now I’m off for a core workout, but with thoughts of how sore I got last sunday (because I hadn’t been working out ina very long time before that) , I’ll take it very easy today. Have a nice evening folks!

9 responses to “Rapunzel Prom Look

 1. Wysteriia says:

  Åh så snyggt! 🙂 Hur vacker som helst 🙂

 2. G+V says:

  such a wonderful redhead brightens anyway the dullest evening ;^)

 3. Karolina says:

  Hi Ebba, I’m your huge fan from Poland and I read your blog really carefully 🙂 Those pics are lovely, I remember that you put in here a Q&A post few days ago. So, I also have few questions to you. At first, what are your plans for the future? Are on a diet that you’re so slim? What movies / music do you like? What do your parents think about your blog? And are you really a model? And, at the end, you’re really young and I can’t imagine, how was it that you started blogging when you were so young and you were so genious in it! Do you spend a lot of money on clothes?
  Sorry for my bad english, I’m only 15 🙂

 4. Jason says:

  Unbelievably beautiful. I’m ur crazy fan from S.Korea since last year. Everyday I visit ur blog to capture a favorate picture for the background picture of my mobile phone. You are my dream princess, haha. Cheers!!! Ebba.

 5. nike says:

  trots att jag verkligen gillar din nuvarande hårfärg måste jag säga att du är så förbannat snygg i rött, så tycker också att du ska ta tillbaka den efter ett tag!

 6. Amanda says:

  så sjukt fin

 7. Trâm says:

  GORGEOUS

Comments are closed