Q&A- Resor och hälsa

Hur mår du? Jag mår jättebra! Det är klart att det finns dagar jag känner mig trött, stressad eller arg, men i grunden är jag faktiskt en väldigt positiv människa. Det är väldigt sällan jag mår dåligt en längre period.

And you are a vegetarian so do you eat eggs cheese or drink milk? I?m a vegan so I don?t eat anything that comes from animals.

How do you keep so fit, do you workout or eat less? Haha, I’m not that fit actually. I haven?t worked out in almost a year (besides from running a few times during the summer), but some weeks ago I started going to the gym again to build some more muscles. So now I do a 30 minute core workout 3 times a week, and I love it. But I’ve always loved walking in the forest, so I always do that at least once a week. And I definitely not eat less.

I love walking in the forest!

If you got to travel wherever you wanted to, where would you go? Probably Borneo, cause I was there once when I was about 8 years old and I only remember it as an amazing nature experience. I?d like to go there and see everything again! But I also got a dream of visiting New Zealand, it seems so beautiful there.

Hallå där! hur mycket kostade er tågluff sammanlagt? och har du några smultronställen i Prag som du kan tipsa om? Hallå! Sammanlagt tror jag det kostade omkring 6000-8000 spänn, och då ansträngde vi oss inte särskilt mycket för att leva billigt. Här kan du läsa lite om hur vi hade det i Prag.

Jag funderar på att bli vegan, hur tycker du att vegan-kosten funkar för dig och äter du kost-tillskot? Vegankosten fungerar oväntat bra faktiskt. Det finns så mycket god veganmat att jag väldigt sällan tänker på ost och ägg (det enda jag har haft cravings för den senaste tiden är ostkaka. Åh, vad jag skulle ge mycket för att kunna käka lite ostkaka utan mejeriprodukter, ägg och löpe!). Den enda gången jag tycker att det är riktigt svårt att vara vegan är när jag reser, i München var jag faktiskt tvungen att fuska lite för att få i mig vad jag behövde. Vad gäller kosttillskott käkar jag ?mitt val vegetarian? och det funkar bra, men egentligen tror jag inte man behöver kosttillskott om man är noga med vad man äter (förutom möjligtvis D-vitamin och B12).

A delicious soup and hoummus sandwich made by my friend Gustaf at a dinner last spring.

Hur reagerar du när andra kommenterar din vikt, jag har nämligen (hela mitt liv) haft människor runt omkring mig som frågar vad jag väger, om jag äter något och liknande. Jag har sällan fått elaka kommentarer kring min vikt faktiskt. Visst har jag fått höra att jag är smal, men det är jag ju medveten om. Det viktigaste är att jag vet att jag är hälsosam! Det senaste året har jag faktiskt gått upp i vikt och jag ska försöka fortsätta öka lite mer i framtiden också.

Lagar du alltid din egen mat? (om inte omgivningen vill anpassa sig) Min familj är jätteförstående, så de lagar alltid veganskt åt mig när vi äter. Eftersom det finns ett par veganer i mina umgängeskretsar brukar maten anpassas efter oss när jag käkar med vänner också, så jag har det ganska lätt för mig. Men de gånger det inte finns några veganska alternativ lagar jag min egen mat, absolut! Jag trivs bra i köket så det är inga problem.

What is your favorite food? I can?t choose! During the summer I love eating grilled vegetables and soy meat with vegan mayonnaise, during the winter I love spicy soups with coconut milk with a good toasted sandwich.

7 responses to “Q&A- Resor och hälsa

 1. Simge says:

  Hello Ebba. I am from Turkey, Ä°stanbul and ı am so much like to follow you. I love your fashion advices and ı love your style. And ı so much like your hairs red colour even ı search your dye 😀 And ı want ask one question to you. Do you apply a diet? I want be a fit just like you. You now this subject is important to every girls. I’d appreciate if you answer goodby. You should come to Ä°stanbul 🙂

 2. The Daily Fashion Drug says:

  Such a fun and interesting post!

  XO The Daily Fashion Drug

 3. Sara says:

  Wow I thought about goim to an interrail like this but I thought it was much cheaper. With this amount of money you could go whereever you wanted. You are crazy rich Ebba 😉

 4. Johanna says:

  Precis när jag läst din post så länkade en vän en pdf med massa veganska julrecept! Du har säkert redan sett den eller nåt liknande, men det fanns recept på just ostkaka så jag kände mig tvungen att länka! La den som “min webbplats” eftersom många spamfilter tar bort inlägg med länkar 🙂

 5. ebbazingmark says:

  Johanna: Åh, tusen tack! Det ska jag genast kolla på! 🙂

 6. ebbazingmark says:

  Sara: It’s 6000-8000 SEK, not USD or EUR. Are you sure you got that right? 🙂

 7. Sara says:

  I’m so sorry Ebba. I translated it in Google translator and it translated spänn as bucks haha In this case it’s a very great deal 😉

Comments are closed