Q&A // Plockat ur kommentarsfältet

Jag undrar bara om det var länge sen du köpte den prickiga tröjan. Jag har nämligen letat länge efter just en sån men aldrig hittat nån bra. Denna. Den inhadlades för kanske två år sedan, ledsen. Men monki brukar vara vassa på magtröjor!

Kan du inte göra ett inlägg då du sammanfattar dina outfits från de senaste månaderna? Ska bli!

This is so awesome! Ebba, where do you get inspiration about fashion from? Maybe you?re life is full of inspiration, I think? Thank you! Oh, there’s inspiration in everything. All the people on the streets, the way nature changes from one season to another, and so on. And of course there’s lots of inspiration to find at lookbook.nu and similar sites.

(Random inspiration from lookbook.nu, how awesome isn’t this pizza-sweater? By Alice M)

Hur gick det förresten med ditt gymnasieval? Om du vill dela med dig vore det kul. Det slutade med teater på midgård. Är inte säker över huvud taget, men vi får se vad som händer.

Apsnygg kappa! vart kommer den ifrån? Denna. Inhandlades på Weekday i vintras, av märket Cheap Monday är den.

Jag har en fråga angående ditt hår: Vilken färg använder du? Hur ofta färgar du? Du sa ju att du är mörkblond, blir inte uväxten tydlig? Jo, utväxten syns en del, så jag försöker färga rötterna åt minstone var femte vecka. Färgen heter Loeal Preferience 7.40 Pure Paprika, och brukar inhandlas på Åhléns.

Låter som helt fantastiskt god mat! Alltid kul med födelsedagsfirande och otroligt fina bilder! Hur gör du för att få så klara färger i dem? Oh ja, det satt fint i kistan kan jag lova. Jag brukar öka på bildens kontrast och överstrålning i gratisprogrammet photoscape tills jag är nöjd.

I’m just curious, what are your favourite stores (not webshop!)? I really like Beyond Retro and Monki! But the ones I love the most are all second-hand shops.

Jag undrar vilken färg du hade innan du färgade håret och om du i så fall blekte det innan färgning? Jag hade mörkblont hår innan jag färgade det, och blekte det inte innan. Färgen bleker lite ändå.

Hur gammal är du egentligen?  Hur kom det sig att du fick en blogg här, hur blev du ?upptäckt?? Haha, jag är 16, född 95! Att det alltid ska vara så mycket frågor kring min ålder, trots att det känns som jag skriver det överallt. Hur som, jag började ju blogga på blogg.se som de flesta av er nog vet. I och med att jag blev populär på lookbook.nu blev även min blogg större, och snart började det trilla in erbjudanden från olika portaler. När Karin kontaktade mig angående modette kändes det helt enkelt rätt, så jag tog mitt pick och pack och flyttade hit. Har inte ångrat mig en sekund. 

vad har du för objektiv? vore jätte snällt om du kunde ge tips oså då mitt 18-55 har gått sönder och ska köpa något nytt. Jag har ett 50mm fast optik med bländare 1.4, och skulle inte byta det mot något i världen. Typ.

Ryggsäcken skulle jag inte tacka nej till, var kan man få tag i en sådan? Denna. Den köptes på Rusta i ett billigt kit med fem randiga väskor för några år sedan.

8 responses to “Q&A // Plockat ur kommentarsfältet

 1. Evelina says:

  Hej Ebba!
  Har precis börjat med en blogg som handlar om bland annat mina åsikter/tankar om djur och djurrättigheter. Jag har följt din blogg ett tag, och vet att du inte äter kött för att du bl.a. tycker att det är fel.

  Men vad tycker du om ekologiskt kött? Om man vet att djuren har fått ett bra liv fram tills det att de slaktas (på ett relativt bra sätt, om man jämför med icke-ekologisk slakt) och de har fått känna att de lever för sin egen skull? Domta Grisen är ju ett väldigt bra exempel på detta, grisarna har ett bra liv, de får bra mat, de får sysselsätta sig och vara ute året runt.

  Tycker du att det är mer acceptabelt att äta sånt kött som Domta-gris, än att äta, tyvärr, “vanlig” gris?

  Jag är själv typ.. “halv-vegetarian” och äter fisk och fågel OM det är ekologiskt, annars avstår jag helt. Och jag menar inte att kritisera dig eller dina åsikter, hoppas att du inte tar illa upp. ^^

 2. Seung-won says:

  Wow, you answered my question! Thank you! 🙂

 3. Lina says:

  Ebba, is your hair naturally wavy? If it isn’t, can you make a tutorial?

 4. Lola says:

  Hi Ebba! Who takes photos of you?

 5. Ebba says:

  Vad använder du för dator? 🙂 Tänkte om du har mac? för jag lyckas inte få photoscape att fungera på min nya mac, och läste någonstans att det inte fungerar på macdatorer…. tycker photoscape är bäst!

 6. Alice says:

  Thank you <3

 7. Isa says:

  Goddag Ebba!
  Hittade din blogg för kanske 3 dagar sedan, men har sett dig mycket på lookbook. Jag älskar din stil, du är väldigt inspirerande!
  Du är så himla vacker att man blir tokig! Snacka om drömutseende!
  Jag undrar bara, har du något komplex över din kropp? I mina ögon är du helt perfekt, så det skulle vara intressant och se om du har något du ogillar hos dig själv.
  Otroligt tacksam för svar!

 8. Henni says:

  I knew i saw it somewhere!
  http://www.lazyoaf.co.uk/p1960/Lazy-Oaf-Pizza-Girl&%2339s-Sweatshirt/product_info.html
  the pizzashirt 😉 you’re welcome! 😀

Comments are closed