Q&A part 5

Bästa sättet att hitta sin stil? Prova, testa och prova igen! Våga!

 

Nånsin nakenbadat? Haha, rolig fråga. Klart jag har!

 

Första kyssen hur var den? Förmodligen väldigt tidig. Jag pussades flitigt med mina killkompisar på dagis, hehe!

 

Jag och en av mina första kärlekar, haha. // Me and one of my first loves, haha!

 

Om du skulle köra en halv åtta hos mig middag med dina vänner vad skulle du bjuda på då som ändå inte är alldeles för dyrt? En krämig tomatsoppa med surdegsbröd och örtsmör kanske? Eller min bästa pastasås med vitlök och bladspenat. Nom!

 

Har du nån gång fått ditt hjärtat krossat? Krossat? Nej. Men visst har det gjort ont ibland.

 

Bästa dagen i ditt liv? Oj, det var en svår fråga. Det senaste året har jag verkligen haft en massa otroliga dagar. Kanske då jag besökte New York för första gången i våras för att plåtas för Le Bunny Bleu. Eller någon av dom fina vårvinterdagarna jag spenderade med en speciell person. Eller kanske dagen i Berlin i somras som började med dans på Berghain till tidig morgon och sedan spenderades i solen på en enorm vintageloppmarknad. Eller en av alla dom sköna sommardagarna på fantastiska Örsten. Åh, blir alldeles varm bara om att skriva om allt detta!

 

En typisk sommarkväll på örsten! // An amazing summerday at Örsten.

 

Var kan jag lära mig att redigera bilder så fint som du gör? HÄR och HÄR kan du lära dig lite om hur jag redigerar mina bilder, dock stämmer det inte riktigt längre så jag ska göra ett inlägg snart om mina senaste upptäckter.

 

Vad använder du för kamera? Jag fotar med nikon D600 och ÄLSKAR den!

 

Ebba, one question….are you real? I’m just as real as anyone else!

6 responses to “Q&A part 5

 1. myhrans says:

  aw vilken gullig bild på dig och din första kärlek! ♥

 2. Hanne says:

  Vilka roliga frågor! (och svar!) 🙂

 3. corneliajons says:

  så kul att läsa!

 4. Klara says:

  Vad har du för objektiv till kameran?

 5. katy vess says:

  next time i would appreciate also an english version of your Q&A 🙂

  http://katyswardrobe.tumblr.com/

 6. som Kim says:

  Oh… No Eng…:(
  i wanna request it !

Comments are closed