Q&A part 2

Tänker du plugga vidare efter gymnasiet? Inte direkt i alla fall, jag längtar så efter att få sluta gymnasiet och bara jobba med bloggen, resa och göra sådant jag tycker är kul ett tag. Men visst, i framtiden kommer jag nog plugga vidare. Just nu är jag väldigt sugen på att lära mig mer om PR!

 

Du blir inbjuden till evenemang så ofta (som det där med Nike i Stockholm), och så undrade jag hur du gör det met mat och allt, eftersom du är ju vegan, och jag kan ana att det inte alltid är möjligt att få vegansk mat (kanske också när du åker på semester). Äter du bara vegetarisk mat då eller har du en annan lösning? Jag är bara nyfiken! Bra fråga! Sådant är väldigt knepigt tycker jag. Oftast när jag reser finns inget veganskt alternativ över huvud taget, och då har jag helt enkelt bestämt mig för att fuska lite. Jag är väldigt beroende av att få i mig mycket och bra mat för att kunna fungera över huvud taget, så jag klarar mig helt enkelt inte på bara grönsaker eller bröd då det inte finns mer. Detta är speciellt under jobb-resor, jag skulle helt enkelt inte orka med att göra ett bra jobb om jag inte fick i mig den mat jag behöver! I en perfekt värld borde man inte behöva välja mellan sig själv och djuren på det här viset, jag tycker att varje restaurang borde ha åtminstone ett helt djurfritt alternativ på menyn. Jag kallar mig ändå vegan (jag tycker bara att det är bra att begreppet sprids! Jag tycker att det är problematiskt att många veganer är väldigt uteslutande, vilket hindrar fler från att haka på. Att äta veganskt en dag i veckan är ju fortfarande bättre än att inte äta veganskt över huvud taget, och att äta vegetariskt är fortfarande bättre än att äta kött. Pepp åt alla, liksom!)

 

 

A picture from the nike event some weeks ago!

 

How do you think your blog became so famous? I think I have lookbook.nu to thank for that!

 

I’m just wondering if you’re still a vegan and if you’re super harsh about being a vegan or do you sometimes eat things that aren’t vegan because you felt like it? I mean, do you eat what you want to eat and it just happens to be vegan food most of times or are you a strict vegan at all times, no matter what? What do you do if you get a sudden craving for something that isn’t vegan and do you ever get that kind of craving? I never feel like eating un-vegan things, (okay I really love cheese and cream, but the fact that the animals are suffering kinda makes the cravings go away) but I do eat non-vegan things if I don’t have any options. I rather eat some cheese than starve, even if I really prefer not to!

 

Hey, It would be nice if you could tell me how you achieved this super curly hair? It looks amazing! I’ve got an amazing curl iron from Rapunzel of Sweden (actually it’s very cheap too!). You find it HERE. My fake bangs is also from Rapunzel of Sweden, you find it HERE.

 

I make my curly hair with my Rapunzel curl iron.

 

How do you keep your little apartment so clean and organized? I don’t always keep my apartment that clean, haha, but since it’s soo small it just takes like half an hour to clean, haha.

I want to know the skin freshener that you are using! Do you mean like my face wash? Currently I use a really good face wash from The Body Shop with aloe vera in it!

 

 

what is your height and weight ebba? My height is 180 cm’s and I’ve decided to keep my weight secret.

3 responses to “Q&A part 2

  1. Lisa says:

    Jag tycker du förhåller dig helt rätt till veganismen 🙂

  2. Emily says:

    Good answers!

  3. saraschroder says:

    du är såå fin!

Comments are closed