Q&A- PART 1

May I know how do you grew that tall? I wish to grow taller as I’m only 1.6 m and I’m already 19 yrs old. Any specific food that you often eat or any exercise you do regularly? May I know what is your ideal height? Shorter or taller? Haha, this is such a funny question! I guess I have to thank my parents for my length. I haven’t really had any strategy or something, I just got this tall.

 

Hur kommer det sig att du är med i MVH??  Hanna ringde mig i vintras och frågade om jag ville komma på en casting till SVT’s nya satsning för ungdomar. Jag tackade såklart ja, och kort därefter åkte jag till Stockholm. Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma med eftersom jag tyckte att alla var så otroligt bra, men några veckor senare fick jag veta att jag kommit med. Och på den vägen är det!       

 

VAD SKA DU HA PÅ DIG PÅ STUDENTEN?? JAG VET INTE!! Är ju alltid ute i sista stund med sånt här så skulle gissa att det kommer dröja innan jag kommer fram till det. Det skulle nog kännas bäst med något som är second hand eller något som jag själv sytt. Jag får återkomma när det närmar sig!

 

Denna fina virkade klänning har jag också haft i åtanke!

 

One question ‘re you an elf or goddess from greek mythology ? 😀 just joking. You’re so beutiful. Hahaha lol, thank you!!

                                                      

Bo hemifrån-tips??

– Ät mycket veganskt! Veganska mejeriprodukter håller mycket längre än animaliska, så du behöver inte göra slut på grädden/yoghurten/mjölken på några dagar för att hinna innan de går ut.

– Bjud över dina vänner på knytis-middag och frys in resterna i matlådor till dagar du inte orkar laga mat.

– Gör det till en vana att småstäda hela tiden, är det fint i lägenheten blir man på SÅ mycket bättre humör.

– Skaffa pinterest och gör en board för inrednings-inspiration, så vet du exakt vad du är ute efter nästa gång du går i en inredningsbutik!

 

Bilder från min egen pinterest.

 

Hur mycket tränar du? Just nu går jag på pass ungefär 2 gånger i veckan och promenerar ganska ofta. Jag har som mål att träna 3-4 gånger i veckan men ibland går det helt enkelt inte att klämma in i schemat!

 

Någonsin kysst någon av samma kön? Yep!

 

Have you ever thought of hitchhiking as a mean of travelling? Would you like to try to travel that way? I love adventures but I think that would be a little dangerous? Maybe I’m just paranoid, but I wouldn’t do it alone. I think I prefer interrailing!

Categories: Q&A

4 responses to “Q&A- PART 1

 1. Nato says:

  You’re awesome ♥ Love the picture ,3 Is this your apartment in the second picture? I’m wondering how is it 🙂
  I don’t know swedish 🙁 but I translated this Någonsin kysst någon av samma kön? haha 😀

 2. Johan says:

  “One question ‘re you an elf or goddess from greek mythology”… maybe one of these http://mairingrauld.webs.com/faeries.htm ?

 3. whoisida says:

  Jag har skrivit en egen låt, gå gärna in på min blogg och lyssna & säg gärna vad du tycker! Puss & Kram 🙂

 4. Nodo says:

  Svar till Johan:
  faerie ? Yeah maybe jonah 😀 just what i know she is very beautiful and lovely

Comments are closed