Q&A- AIRPLANE POLLUTION, NARCISISM AND CLOTHING RACKS,

Hejhallå! Medan jag återhämtar mig från gårdagens dunderfest tycker jag att vi kan kolla igenom dessa svar om narcissism och like-hets och miljö-aspekten av att flyga var och varannan vecka. Massa söndagskramar!

Heyo!! While I’m recovering from yesterdays huge party, I think we can have a look at my answers to some of your questions about for example aircraft pollution and like thirsting. Hugs!

Jag har en fråga! Hur gör du för att hålla dig ”neutralt” och klarsynt inställd till när du t.ex är med i himla Vouge Japan (som jag tycker är JÄTTESTORT)? Att vara glad för och att äga sin framgång ska man självklart göra, men jag menar att inte få hybris, bli osympatisk, se ned på de som har mindre framgång osv. Detta är iaf så jag uppfattar ditt förhållningssätt till uppmärksamhet etc. För du är ju både i din karriär väldigt lyckad och du får mycket beröm och bekräftelse av ditt utseende. Är det kanske bara så som du är lagd? Jag blir lätt så narcissistisk och skev av framgång/komplimanger/dylikt och gillar det INTE.
HEJ! Jag tycker detta är en jättebra och relevant fråga i dagens like-samhälle. Vi både tar och ger varandra mer uppmärksamhet och komplimanger än någonsin men ändå har jag en känsla av att vi aldrig varit så ängsliga.
Generellt tror jag att jag aldrig värderat karriär särskilt högt, utan mer imponerats av sociala och personliga bragder.
För mig är det nog lite tvärtom jämfört med det du beskriver- Istället för att försöka undvika att få hybris av alla kommentarer och uppmärksamhet har jag fått kämpa med det motsatta- att inte få alldeles för höga krav på mig själv. Jag tror de flesta fungerar så egentligen: bara för att man nått upp till en slags framgång sätter man sig inte ner på rumpan och är nöjd, istället höjer man ribban ytterligare och förbereder sig på att pusha sig själv till en ännu högre nivå. Detta såklart på gott och ont.
Jag menar inte att jag är otacksam- jag går omkring med en konstant känsla av tacksamhet i kroppen. Jag känner mig alltid hedrad över att ha så spännande vänner som jag har, så fin pojkvän, så trygg familj och fantastiska läsare. Om det är något jag behöver jobba mer på så är det i ärlighetens namn att känna sig lite mer queen oftare.

I have a question! How do you do to stay “neutral” and grounded when you are featured in for example freakin Vogue Japan (which I think is huge)? You should obviously be happy about your own success, but I mean not getting hubris, getting unsympathetic, look down on those who have less success so on. I’ve got the impression that you have a good attitude regarding the attention etc., but you’re both in your career very successful and you get a lot of praise and acknowledgment for your appearance. Is it maybe just the way you are? I easily become so narcissistic and skewed by success/compliments/likes and do not like it.
HEY! I think this is an interesting and relevant issue in today’s like thirsting society. We both take and give each other more attention and compliments than ever, yet I have a feeling that we have never been so anxious.
Overall, I think I never valued career so high, but been more impressed by social and personal achievements.
For me it’s me, it’s probably a bit the opposite of what you describe- Instead of trying to avoid getting hubris of all comments and attention I have been struggling with not getting too high demands on myself. I think mmost people work that way: just because you have reached some kind of success you sit not down relaxing, feeling satisfied, instead you raise the bar further and push yourelf to an even higher level. Which is both good and bad.
I do not mean that I am ungrateful- I walk around with a constant sense of gratitude in my body. I always feel honored to have so exciting friends, such a nice boyfriend, so supporting family and so many fantastic readers. If there’s something I need to get better at, I honestly think it’s feel a little more like a queen more often.

Du är ju så magiskt PANG-SNYGG på varje bild! Men jag har en fråga: till exempelvis detta inlägg och bilderna, vem fotograferar dem? Eller har du med dig stativ och fjärrutlösare ut?
TACK!! Måste bara lägga till att jag verkligen inte blir bra på varje bild, för varje outfit-inlägg fotas vår sisådär hundra bilder varav 10 väljs ut för bloggen. Resten kasseras pga snor/dubbelhakor och annat tjafs. Hehe. Det är olika personer som plåtar varje gång! När jag bodde i Berlin samarbetade jag med ett gäng fotografer där, men när jag inte befinner mig där är det oftast personer i min närhet som får ställa upp; Lou, Sean, Mamma, och så vidare. Alla mina närmsta har fått agera fotograf både en och annan gång, hehe.

You are so stunning in every picture! But I have a question: for example this post and pictures, who takes the photos? Or do you have a tripod and remote?
THANKS!! I just have to add that I really don’t look good in every picture, we take about hundred pics of which 10 are selected for every outfit post. The rest is discarded due to snot/double chins, and other nonsense. Hehe. Different people shoot the pics every time! When I lived in Berlin, I worked with a bunch of photographers there, but when I’m not in the area people around me gets to act photographer: Lou, Sean, Mom, Fanny and so on. All my closest friends and family has got to snap photos of me lots of times, haha.


(haha, every other pic in a shoot looks like this)

What is your main Field in your study?
Digital marketing and sales analytics!

Ebba!! Vad heter dina clothing racks frän ziito? Jag behöver verkligen exakt samma upplägg, men kan inte hitta dem på deras hemsida.
Åh, mina ziito-klädställningar är verkligen mina favvo-möbler ever. Tråkigt nog får de inte plats i min nya lägenhet </3 HÄR är direktlänken till den jag har (hade).

Ebb!! What’s your clothing racks from ziito? I really need exactly the same format, but can not find them on their website.
Oh, my ziito-racks are really my favs furniture ever. Sadly, they don’t fit in my new apartment <3 HERE is the direct link to the one I have (had).

Jag undrar dock lite hur du ser på och motiverar alla de flygresor som du gör? Jag menar att resa till Thailand för en enda person släpper ut lika mycket som en personbil gör på ett helt år (cirka två ton). Det är också lika mycket som en persons hela hållbara utsläppsutrymme för ett år. Och så länge jag följt din blogg känns det som du flyger någonstans mer eller mindre varje vecka? Hej!! Jag måste vara ärlig här och säga att jag inte tänker så mycket på mina flygresor. Jag cyklar, går och reser med lokaltrafik varje dag till vardags, men när det kommer till jobb utomlands är det oftast flyg som gäller. Det skulle tyvärr inte gå att resa med tåg eller buss med mitt tighta schema, där jag bollar skola, jobb och fritid. Att resa är något av det bästa jag vet och jag önskar innerligt att det gick att resa tidseffektivt på ett miljövänligare sätt än det i dagsläget går att göra. Jag får göra mitt bästa och kompensera med ett hyfsat ”miljövänligt” leverne i övrigt, tills ett bättre alternativ uppfunnits typ. Tycker att detta är ett intressant och tänkvärt ämne, har ni några åsikter?

I wonder how you think about and motivate all the flights you travel with? I mean to travel to Thailand for a single causes as much pollution as a car does in a whole year (about two tons). It is also the same as one single person’s entire sustainable emissions space for one year. And for as long as I have followed your blog, it feels like you are flying somewhere more or less every week? Hi!! I have to be honest and say that I don’t think too much about my flying habits. I bike, walk and travel by public transport everywhere in my everyday life, but when it comes to work abroad, flying is the only alternative. Unfortunately it wouldn’t be possible to travel by train or bus with my tight schedule, where I try to have time for school, work and social life. Travel is one of the best things I know and I sincerely wish that it was possible to travel time efficiently in an environmentally friendly way. I do my best to keep a fairly “green” lifestyle in general, until a better alternative is invented. I really think this is an interesting topic which I haven’t thought enough about, do you guys have any opinions/thoughts?

2 responses to “Q&A- AIRPLANE POLLUTION, NARCISISM AND CLOTHING RACKS,

  1. Lucie says:

    Those bts pictures are so fun! It’s really cool to see pictures like that every once in a while! It’s true that sometimes when we see your posts (and not just you, every fashion blogger actually) we can’t help but feel very insecure because you’re stunning in every picture, and it’s really good to see pictures where you don’t actually look perfect (I still think you look gorgeous, those pictures are just really funny and real and I like that a lot!)
    Lucie, xx

    http://thefrenchpier.blogspot.com/

  2. Itzel N says:

    I love it when you post those awkward funny pictures of your shoots! I find it to be such a down to earth kind of thing!

Comments are closed