Promenad genom stan.

Efter att ha vaknat upp i Karins råmjuka säng och lagat oss världsgoda scones till frukost så påbörjade jag och ett gäng nyvakna brudar projektet att ta oss från Karins hus i ena änden av stan, till folkkök, i andra änden av stan. Det hela blev en milslång promenad i solen där vi på vägen trillade in på en loppis (där jag för en tjuga fick linnet och den råmjuka tröjan på bilden), passerade ett Linda Bengtzin-uppträdande och med oss fick gratis tårta, slank in på en utförsäljningsrea där jag haffade två najsa högmidjade jeans till 90% rabatt och till slut, 3 timmar senare landade på folkkök där det bjöds på cashewnötsgryta och vaniljmunkar. Råtrevlig dag! Nu ska jag ta tag i to-do’s såsom en bunt med mail och ett hav av plugg. Ha en fin kväll gänget!

Translate: Some second-hand stuff I bought today!

11 responses to “Promenad genom stan.

 1. hanna says:

  å så fint!!

 2. Victoria says:

  ser fint ut!

 3. MedinaStyle says:

  fina grejer:D

 4. LORISSA LOVEBOMB says:

  Hej Ebba!

  Jag har följt din blogg i det tysta ända sedan du bloggade på blogg.se. Idag hade jag ett bord på loppisen du besökte och såg dig kika förbi och jag blev helt star-strucked – var tvungen att ringa min syster och säga: “Veeeeet du vem jag såg!?”.

  Haha, fånigt men sant ^^ Så jag kände att det kanske var dags att slänga in en kommentar och berömma dig för din oerhört fina blogg.

  Mvh,
  Lorissa

 5. just another fashionable kid says:

  adore the colour on the blue jeans!

 6. Michaela says:

  So amazing !! Love the tee 🙂

  Where do you buy all you second hand stuff?

 7. julia says:

  loppisen som är skyltad vid e4an eller? För jag kunde inte hitta vart den var 🙁

 8. julia says:

  eller menar du att du var vid loppisen som brukar vara några ggr per år vid nolia?

 9. Tran N says:

  Å, så fint! Skulle ønske det var mange secondhand butikker i Norge som det er i Sverige og der du bor!

  Btw, du er på whowhatwear! http://www.whowhatwear.com/website/home.php

  xx Tran N

 10. anita says:

  how pretty 😀 have a nice day!

Comments are closed