PINK IN PARIS

Nämen! Här sitter ju jag och poserar på min franska balkong i Paris med min nya hårfärg. Vaknade tidigt imorse för att mer eller mindre krypa ner från sängen ut till taxin till plåtningen. Igår befann jag mig på salong hela dagen för att ge mitt hår en önskad rosa nyans, tydligen samma salong som Kim K brukar gå till när hon är i stan (hehe), och idag ska vi plåta hela dagen. Jag är här för att bli covergirl för Loreal’s rosa colorista-toning, schemat är som vanligt totalt fullt så jag ska se till att ägna mig åt att göra ett bra jobb idag, så ska jag berätta mer om själva plåtningen sen. Sounds good? Ha en cozy söndag hörrni. Puss!

Here I am, posing on my French balcony in Paris with my new hair color.
I woke up early this morning to more or less crawl down from the bed out to the taxi to the shoot. Yesterday I was at the salon all day to give my hair the desired shade of pink, apparently at the same salon as Kim K usually go to when she’s in town (hehe), and today we’ll shoot all day. I am here to become a covergirl for Loreal’s pink Colorista-toning, the schedule is as usual totally full so I’ll just make sure to dedicate myself to do a good job today, and tell you more about the actual shoot later on. Sounds good? Have a cozy Sunday hey. xx

3 responses to “PINK IN PARIS

 1. Ellen says:

  Men fy sjutton så fin du blev!!! Älskar detta.

 2. Mina says:

  I love the shade and the whole look!!

 3. sara nena says:

  wooooooow, so nice. I am so jealous, in Paris, and with l’Oreal

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

Comments are closed