our best times are now

 

 

 

 

 

 

 

Swimsuit- Urban Outfitters, bag-Hoodboyz, cap- weekday, shoes- Sarenza

 

LEVER typ i denna baddräkt just nu, haha. Mina dagar här på Örsten består ju av 100% sol, grill och bad så jag har inte mycket att berätta om för tillfället. Känns skönt att ladda upp batterierna i alla fall! Hoppas ni njuter av sommaren lika mycket som jag nu. Pöss!

 

I’m wearing this swimsuit aaaaalll the time right now, haha. The summer’s best garment! My days here at Örsten consist of 100% sun, barbecue and swimming so I haven’t got so much to tell you about at the moment. Feels good to recharge my batteries! Hope you are enjoying the summer just as much as I do these days. xx

9 responses to “our best times are now

 1. Emma says:

  Åhh vad jag älskar hur du rockar den där looken! Jag är också naturligt smal med små bröst och har alltid känt mig osäker att visa upp mig i bikini, men när jag ser dessa bilder så förstår jag hur dum jag varit.. det är självkänsla som är sexigt! woaow säger jag bara

 2. myhrans says:

  Härliga bilder! Baddräkten är verkligen himla fin. 🙂

 3. KEVIN CHRISTIAN LA'LANG says:

  Your body looks so good in that swimsuit!

  IPIHIPPIE

 4. ISA says:

  men guuuu, vad är det där för tuff kreation?? :O du rockar den!

 5. ebbazingmark says:

  Svar till Emma :
  Åh, heja! Fasen vilken fin kommentar. Vet exakt hur du känner (högstadiet säger jag bara) men vet även hur sjukt jäkla skönt det är att bara släppa det och känna sig fin som man är 😀 Kram!

 6. Rosa says:

  Hi Ebba,

  I’m going to go to Stockholm (mainly the city centre and Gamlastan area) in August, and as you seem to go there quite often, I was wondering if you’d be able to give some tips on where to shop for clothes and shoes? 🙂 I’m hoping to find cool and cheap second hand shops, as well as other ones (just not the standard H&M stuff) – any suggestions? 🙂 Thanks so much if you can help!

  Rosa

 7. juntunens says:

  Gud,vilken fin baddräkt, lite retro känsla 🙂

 8. asjodin says:

  Så sjuuukt snygg är du!

 9. Αris says:

  I wanna kiss your sweet little pussy, Eba!

Comments are closed