ONE YEAR FROM NOW- DECEMBER 2013

dec4

dec1

dec3

dec2

dec5

dec8

dec7

dec6

dec9

dec10

dec11

För ett år sedan såg jag ut såhär! Kan verkligen inte förstå att detta bara är ett år sedan nu när jag ser tillbaka, det har hänt så mycket i mitt liv sedan dess. Jag gillar nog den tredje looken bäst, hade planerat att bära den på nyår i flera veckor men sista minuten-beslutade mig för looken på sista bilden. Vilken är er favvo?

Nu fortsätter flyttstädningen för min del. Nu är det verkligen inte länge kvar innan jag promenerar på Umeås gator igen. Gud vad knäppt.

A year ago I looked like this! I really can’t understand that this is just a year ago now when I look back, it has happened so much in my life since then. I think I like the third look best, I had planned to wear it on New Year’s for weeks, but in the last minute I decided to change to the look at the last picture. Which is your favorite?

Now I continue moving out and cleaning the apartment. Now it’s really not long until I walk the streets of Umeå again. Freaky.

8 responses to “ONE YEAR FROM NOW- DECEMBER 2013

 1. Maria says:

  Ebba du är verkligen en sådan person som kan bära upp allt! Jag gillar alla lookerna haha!

 2. Elin says:

  Snyggtsnyggtsnyggt!Gillar ju alla!

 3. Tovvsan says:

  Såå mycket snygga bilder!

 4. Laleh says:

  Love all outfits, but I chose the first one with the orange pants, so cute.

  XO

 5. Myhrans says:

  ÄÄÄÄLSKAR outfit fyra och sex! Så himla fabulösa! 🙂

 6. ISA says:

  men whaaat var det så mycket snö för ett år sedan!? galet. men du är iaf lika snygg som alltid, det är sig likt 😉

 7. Anette says:

  Du är så vacker på alla bilderna med grymma outfits. Men jag fastnade mest för den första för jag undrar vart du har köpt LV tröjan?
  Med vänlig hälsning Anette

 8. Every year you look better.

Comments are closed