Om du älskar mig kommer jag lämna dig, och om du lämnar mig kommer jag älska dig.


Syster och jag på en liten prommis tidigare idag.

Grym grym grym musik strömmar ur högtalarna. River en vacker dröm- Håkan, Dansa, fastän- Säkert, Saknade te havs- Håkan, Den Döda Vinkeln- Kent. Håkans nya album kommer vara så välkommet som det någonsin kan bli hos mig. Jag längtar så otroligt mycket. Fast egentligen ville jag mest bara säga hej. Hej!

One response to “Om du älskar mig kommer jag lämna dig, och om du lämnar mig kommer jag älska dig.

  1. BRUCE21Clarissa says:

    I had got a desire to make my company, however I didn’t have got enough amount of cash to do that. Thank goodness my close colleague advised to use the business loans. Thus I used the collateral loan and made real my dream.

Comments are closed