Olives and beans

Förutom 2 finfina plagg (visar er senare!) så fick jag med mig detta hem igår. Åt bönor till middag och knaprade oliver hela kvällen för att komma åt de fina burkarna (vilket inte var helt fel det heller, baked beans lär bli min basföda så fort jag flyttar hemifrån, billigt och apgott). Tänker mig något i den här stilen. Nu ska det bli fint i rummet mitt!

3 responses to “Olives and beans

 1. :) says:

  Hei ebba! Jeg tenker på å kjøpe det samme longboardet som du har. Er det noe du vil anbefale til en nybegynner på longboard, sånn som meg? Og hvor kjøpte du ditt ifra? Hva er bra / dårlig med det? Håper veldig på svar, og liker bloggen din utrolig godt! HUGS. 🙂

 2. Ebba Zingmark says:

  :): Hej! Jag är absolut ingen expert men jag skulle säga att min longboard är en väldigt bra nybörjarbräda. Jag hittade min i en butik som heter stale här i umeå, för 2000 kronor. Fördelar är ju att den är enkel att ta med, du kan tex ta brädan till stan och ta bussen hem om vädret blir dåligt, och så är det ju så himla härligt. Nackdelarna är väl att du får se upp för stenar och hack i asfalten, eftersom hjulen är så små så är det väldigt lätt att det tar tvärstopp och man flyger av brädan, haha 🙂 Tack så mycket!

 3. Rebecca Assayag says:

  Hey Ebba, i just wanted to tell you how pretty you are , and what a good taste in fashion you have!!! You kind of inspire me for dressing, and i sooo wish I looked like you! And you’re only 15 omg!! You look like you’re 20 ! ( i’m sixteen)
  And wanted to know what camera do you use? and if you use a photo editer wich one? because all of your photos are really amazing !
  also, where do you think can i get a hat like yours that you bought at h&m?
  Do you know that you’re kind of famous ? haha cause yesterday I saw a friend of mine wearing the Zara shirt with your photo on it! ( I live in Paris) and the French magazine FLAVOUR CITY did a tiny article about you and your blog 🙂
  so, yeah I hope you will reply to this, have a nice easter
  <3

Comments are closed