OFF TO ICELAND

yo1

yo2
 Captured by Andrew on the streets of Berlin in August 2016.

And I’m off!!! Kan fortfarande inte förstå att jag ska till Island?! Jag har ju alltid älskat att resa men efter alla resor jag gjort de senaste åren har min extrema rese-pepp mattats av lite, men idag känner jag mig helt euforisk. Teamet jag ska plåta med är helt fantastiskt dessutom. Detta ska bli så kul!!

…aaand I’m off!!! I still can’t believe I’m going to Iceland?! I’ve always loved to travel but after all the traveling I’ve done the last few years my extreme travel excitement has cooled down a bit, but today I feel euphoric. The team I’m shooting with is absolutely amazing too. This will be sooo fun!!

4 responses to “OFF TO ICELAND

 1. Lucie says:

  Such nice pictures! Love the vibe
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 2. Ellen says:

  Åh, så intressant med Island!

 3. towe says:

  Åh vad kul att åka till Island! Hoppas jag med kommer att ta mig dit någon gång 😀

Comments are closed