NYINVIGNING AV RÖDA KORSET CITY!

Hey alla Umeåbor! Många av er har säkert redan hört det, men ikväll har röda korset City nyinvigning (här hittar ni eventet på facebook)! Jag var där igår för att välja ut ett plagg som sedan bland andra ska lottas ut ikväll (tishan på bilderna), och måste bara säga wow- de har gjort det så himla fint i butiken, och gudars vad många balla fynd som hängde och väntade på att bli köpta! Jag kommer helt klart vara där 16.00 när invigningen öppnar. Ses vi? Klart vi gör. Detta vill ni ju inte missa! (och för er som inte bor i Umeå, ha en bra onsdag!)

(This is a post about a re-launch of a second hand store here in Umeå, so there’s no important information for you who doesn’t live here. Have a great day anyways!)

5 responses to “NYINVIGNING AV RÖDA KORSET CITY!

 1. Keefer says:

  Hi, my friends and I saw you at Umea University today but I couldn’t bring myself to say hi! Anyway, it was really cool to see you in real life. 🙂

 2. deskriptiv says:

  Åh! Önskar att jag bodde i en större stad som Umeå… Vårat Kupan är inte direkt underbart vad gäller kläder tyvärr 🙁 Sakerna duger där, helt klart, men kläderna är det jag VILL hitta! Hoppas du hittar något fint som du kan visa här sen!

 3. Karo says:

  asså åh..!! jag såg dig på röda korset idag och senare på stan också men jag vågade inte säga hej ): ångrar mig nu!! Men kan man verkligen bara komma fram och typ be om autograf och kort? haha.. dessutom var du lika fin i verkligheten som på dina bilder! 🙂 ville bara säga det!

 4. Josefin på Röda Kor says:

  Tack så mycket för fin reklam! Jag tror nog att många kom för att de hört det av dig. Det är otroligt mycket värt för Röda Korset och vårat arbete m utsatta människor här i Umeå. Tack igen!

 5. Ebba Zingmark says:

  Karo: Gud vad glad jag blir! Tack så himla, himla mycket. Nästa gång vi ses får du lov att komma fram och prata lite med mig! :))

Comments are closed