NYFW DIARY- WEDNESDAY AND THURSDAY

God morgon! Idag är jag heelt upptagen med skola och förberedelser inför Blog Awards ikväll. Så fort min skoldag är över hoppar jag på planet till Stockholm, så jag får försöka fixa mig under hålet jag har på förmiddagen. Hektiskt! Haha. Under tiden tänkte jag i alla fall bjuda er på den sista delen av min NYFW-dagbok:

 

Good morning everyone! Today I’m sooo busy with school and preparations for Blog Awards toningt. As soon as my last lession ends I’ll jump on the plane to Stockholm, so I’ll have to prepare my hair and make up between the lessions, haha! Anyway, while I’m busy with that I thought I’d give you the last part of my NYFW diary:

 

 

Torsdagen började med Nanette Lepores visning. Enkla plagg med rena snitt och klara accentfärger. Snyggt! 

 

Last thursday started with Nanette Lepore’s show. Simple and fresh garments with stong accent colors. Nice!

 

 

Utanför träffade jag lookbook-veteranerna Andy, Adam och Rachel (och fråga mig inte vad jag gör för pretto-min, hahaha)

 

Afterwards I met Andy, Adam and Rachel, who you all probably know from lookbook.nu! 

 

 

Jag hängde vid Lincoln Center med olika bloggare. Här är Adam och ännu en lookbook-höjdare, Lua.

 

I hanged out by Lincoln Center with other bloggers. Here’s Adam and Lua!

 

 

Efter lunch och lite shopping tog vi Staten Island Ferry för att kika på frihetsgudinnan, käka glass och svalka oss lite i havsbrisen.

 

After lunch we took the Staten Island Ferry to see the statue of Liberty, eat Ice Cream and cool down in the ocean breeze.

 

 

Utsikten var fantastisk! Detta är dock det sista fotot jag har från den dagen. Vi fortsatte hur som helst till stan för att käka en ENORM japansk middag med några representanter för Victoria’s Secret, och sedan Nanette Lepore’s efterfest.

 

The view was amazing! This is the last photo from that day though, but I after this we went back to manhattan to have dinner at a Japanese restaurant with some girls from Victoria’s Secret, and then we went to Nanette Lepore’s after party.

 

 

Dagen därpå kände jag mig både ledsen och glad. Jag ville ju inte åka hem och lämna Elle som verkligen blivit en vän efter en veckas konstant umgänge. Men jag var ju även tacksam att lookbook anordnat detta och att vi fått bo på det sjukt fina hotellet Dream Downtown. Ett fun fact är att både Justin Bieber, Jonas Brothers och Paris Hilton visst hängde där samtidigt som vi bodde där (fick ingen skymt av Bieber dock, hehe). 

 

The day after I felt both happy and sad. I didn’t want to leave Elle, who had become a good friend after being companions for one week. But I was also thankful that Lookbook arranged the trip and that we got to stay at the AMAZING hotel dream downtown. A fun fact is that both Justin Bieber, Jonasbrithers and Paris Hilton visited the hotel at the same time as we lived there, haha.

 

 

Vi avslutade vår NY-vistelse med en låda cake pops vi fått av Michelle från lookbook. Det var verkligen en vecka jag sent kommer glömma!!

 

We ended our NY-adventure with eating a box of cake pops we got from Michelle from lookbook. That was a week I’ll probably never forget!

4 responses to “NYFW DIARY- WEDNESDAY AND THURSDAY

 1. fanny darling says:

  så oerhört fina foton!! speciellt den andra på er fyra, riktiga fashionistas allihop. tjejen längst till höger ser ut som zooey dechanel. vad heter de (och du) på lookbook? xo

 2. ebbazingmark says:

  Svar till fanny darling:
  Vi heter våra riktiga namn, alltså Ebba Z, Andy T, Adam G och Rachel-marie 🙂 De är riktigt grymma!

 3. myhrans says:

  härliga bilder!

 4. femtedecember says:

  De cakepopsen såg sjuktt goda ut! 😀 Kika gärna in på min blogg: femtedecember.devote.se 🙂

Comments are closed