Nu kör vi!

HEJ PÅ ER, och välkomna till min nya blogg! Efter tre superspännande år på Modette kände jag att det var dags för en nystart, och det är exakt vad jag tror att jag kommer få här på Devote. Jag kommer blogga på som vanligt och försöka överösa er med all min inspiration och stil-glädje, samt dela med mig av min vardag som 17-årig student, modell och vegan i lilla Umeå. Är ni nya läsare kommer ni snart hitta en presentation av mig i menyn här ovanför (designen på bloggen är inte riktigt färdig ännu så det kan hända att den ser lite rörig ut de kommande dagarna), och har ni hängt med mig sedan tidigare hoppas jag att ni är lika taggade som mig på det här. Nu kör vi!

HI GUYS, and welcome to my new blog! After three exciting years at Modette I felt I had to get a fresh start, and that’s exactly what I think I will get here on Devote. I’ll keep blogging as usual and try to give you all my inspiration and style-thoughts, and share my everyday life as a 17 year old student, model and vegan in little Umeå with you. If you are new readers you’ll soon find a presentation of me in the menu above (the design of the blog is not quite finished yet so it may be looking a bit messy the next few days), and I hope those of you who has followed me since before are as excited as me about this. Here we go!

4 responses to “Nu kör vi!

 1. Veronicato says:

  Åh, så kul för dig! Jag kan säga att från min webbläsare så går det mycket fortare att se inläggen nu, då bilderna på modette ofta laddar dåligt. Det är sällan fel med en nystart! 🙂

 2. corneliajons says:

  Åh vad kul! Hoppas du kommer att trivas 🙂

 3. Amanda says:

  är du 17!?! o.o trodde du var nått år äldre än mig

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Amanda:
  Jajemen. Snart 18!

Comments are closed