Nästan som Woodstock

Har sovit som en sten sedan imorse då jag smutsig, förvirrad och apglad anlände till Umeå. Har haft några grymma dagar och framförallt nätter i Skellefteå med dans, campingliv, loppisfyndande och en massa äventyr. Med undantag för movits konsert i spöregnet, alla nya småband och Säkert! som alltid är grym var musiken inte mycket att hurra för. Det var däremot stämningen och folket, har fått vidga min bekanskapskrets till det dubbla känns det som. Idag är dock mina tankar i Norge och allt det hemska som hänt där. Helt ofattbart.

Translate: I’ve been sleeping like a stone since I arrived to Umeå this morning. I’ve had some awesome days and especially nights at the Trästock festival with dancing, camping, flea market finds and a lot of adventures.  The whole atmosphere was amazing and I’ve met so many new friends. Today, however, my thoughts in Norway and all the terrible things that happened there. I just can’t believe this has happened.

11 responses to “Nästan som Woodstock

 1. mixedminds says:

  Love your outfit! & It looks that you had a great time 😉

 2. s says:

  great…. Nice pics ;D

  Street Album: Proenza Spirit
  http://magmoiselle.fr

 3. Lisette says:

  Åh var du där? 😀 Håller med dig om att musiken inte var särskilt bra i år, kunde varit bättre. Var endast där torsdag och fredag. Var helt slut på lördagmorgon så bestämde mig för att stanna hemma. Du ser ut att haft kul iallafall!

 4. cajsa says:

  härliga bilder!

 5. Laura says:

  Great pictures, loosk like you had a lot of fun 🙂
  The bags are super cute!!

  xx Laura
  http://schanzenschwestern.blogspot.com/

 6. julia says:

  Såg dig/er där. 🙂 Håller med om att musiken inte var den bästa, men det var bra endå. Fast bodde inte på campingen för min ena vän inte fick och då hade jag ingen att tälta med, det sög, haha.

 7. L says:

  Hej Ebba! Älskar din blogg och din stil! Har sett att du och dina kompisar brukar gå omkring i snygga Dr. Martens-skor, och nu undrar jag var ni hittat dem? Ni kanske köpte dem nya och till fullt precis men om inte, har du tips på var man kan hitta Dr. Martens billigt?

 8. Hilda says:

  såg dig inte mer än flrsta dagen så fick tyvärr inget mer tillfälle att hälsa :S
  ajaa hoppas skellefteå visade sin bästa sida!

 9. DovileD says:

  Ebba, you look amazing! I think you have had so much fun, like it. 🙂

  http://lepinkbutterfly.blogspot.com/

 10. lisa says:

  du är så grymt jävla spinkig. Hoppas allt står rätt till… <3

 11. L says:

  Tänka sig, jag tror Säkert! hade samma kläder när hon var i Uppsala, eller i alla fall samma färg. Jag har fortfarande inte lyckats se Movits live, men jag hoppas dom kommer hit så jag slipper åka över hela Sverige. Nu ska jag sörja för Norge. Puss&kram Umeå, från Uppsala.

Comments are closed