När staden snöat över, och gården blivit vit

Mamma är bortrest så idag ställde Amanda upp och fotade. Så här såg jag i alla fall ut när vi sprang runt på stan idag (Shorts från H&M, pannband från bikbok, resten är second hand + världens tjockaste jacka utanpå). Väldigt mysigt och väldigt kallt! I övrigt är jag hundvakt så ikväll blir det en soft kväll i tvsoffan. Hur mår ni guys?

31 responses to “När staden snöat över, och gården blivit vit

 1. elin says:

  men fy vilka underbara bilder!

 2. STYLE CRUSH says:

  FANTASTISKT FINA DU! 🙂

 3. Stella says:

  Fin fint! 🙂

  Jag vet att du är modell, men jag är lite nyfiken. När blev du det? ^^

 4. Elin says:

  finfint! 🙂

 5. Ebba Zingmark says:

  Stella: Tackar! 🙂 Mitt första möte med Mikas hade jag när jag var tretton, och mina första plåtningar gjorde jag ett par månader senare. Men jag är som sagt inte signad av någon agentur än 🙂

 6. Lalala says:

  Kan du inte länka eller något till dina första plåtning? Nu blev jag nyfiken, haha! 🙂

 7. Lalala+ says:

  + varfor är du inte signerad av någon agentur än? skrickade du in bilder av dig, eller blev du scoutad? 🙂

 8. Caren says:

  foto fantastica

 9. Ebba Zingmark says:

  Lalala: http://213.50.75.51/mikas/models/29918/115676_SC_wprint.jpg, där har du en länk till en av bilderna vi tog. Well, jag har haft på G med mikas förut men så sattes jag på people-avdelningen istället när de bytte new-face person, så då besökte jag elite istället och nu är jag utvecklingsmodell hos dem (det var jag som skickade in bilder). Sedan dess har jag blivit scoutad av kid of tomorrow men inte besökt dem än. Så jag har lixom inte slått mig ned hos en agentur än, men snart blir det att välja för jag kan inte hålla på med tre 🙂

 10. azra says:

  åååååååååååh, älskar låten!

 11. Youngseo says:

  ebba aren’t you cold??? I love ur bag It’s super lovely:) !

 12. julia says:

  hur lång är du? Jag har sökt till flera agenturer men alla säger nej :/ kan ju bero på min längd, men alla säger jag ser längre ut på bilder 😛

 13. Lisa says:

  vackert.

 14. Maryam says:

  That bag is incredible, LOVE IT!

 15. Emilia says:

  so beautiful pics, and i like outfit too 🙂

 16. ninetythree secrets says:

  tuffing 🙂

 17. Bella says:

  ”… Då vet du att jag drömmer,jag drömmer dig hit”
  Underbar sångerska och en underbar låt!
  Och onekligen en underbar outfit 🙂

 18. HJÄLP says:

  Vet du var man kan finna en snygg julklänning? Tränger en om 2 dagar…. OCH… har du flera bilder från der där plåtningen? 😀 Sjuukt söt bild! Länka?

 19. cajsa says:

  åh, den låten är så fin.

 20. Clara says:

  superfint!

 21. Maryam says:

  underbart!

 22. Ebba Zingmark says:

  HJÄLP: Såg en fin och billig röd spetsklänning på H&M förra veckan, men annars skulle jag satsa på second hand om jag var du 🙂 Menar du min första plåtning som vi snackat om i tidigare kommentarer? Jag ska se vad jag kan rota fram 🙂

 23. Ebba Zingmark says:

  julia: Jag är 178 cm! Läs på agenturernas hemsida, tror det brukar stå en minimumlängd där 🙂

 24. Amina says:

  Hej ! jag undrar vad det är för typ av leggins eller tights du har under shortsen nu när det är så kallt ? 😀
  Jag vill gärna ha shorts nu, men vet inte riktigt vad jag ska ha för tights under… :s

 25. Ebba Zingmark says:

  Amina: Jag brukar ha dubbla bomullstights 🙂

 26. HJÄLP says:

  TACK! Jepp, den första plåtningen, hadde varit kul att se resten av bildorna 🙂 Skal själv i februar och ta någon ¨testshots¨, är väldigt nervös, haha. Hur var det entligen? 🙂

 27. lindababby says:

  Så fin du är! Älskar den där bilden du länkade till från första plåtningen. Vacker! Fasiken att man inte är smal nog.. Skulle vart kul att testa på modellande! Trivs du med det?

 28. Ebba Zingmark says:

  lindababby: Ja, absolut. Dock känns det mer som ett jobb vid sidan av, och inget jag skulle satsa fullt ut på 🙂

 29. Ebba Zingmark says:

  HJÄLP: Alla är supersnälla när de vet att det är första gången. Passa på att fråga så mycket du kan (när du sitter i sminket har du mycket tid att prata!) och utnyttja det till max! Var avslappnad och samarbetsvillig så kommer allt gå toppen:)

 30. fotograf ottilia lindell says:

  WOW! Vilken outfit. I’m in love! :)) Och väskan. Jisses. Jag har första tjing på den när du tröttnat?! 😉

 31. Derya says:

  Åh vilken underbar kontrast du är mot den vita snön. Lovely.

Comments are closed