/NÅGRA SVAR

Tänkte jag skulle lägga ut flera kortare inlägg med svar istället för att bomba med ett enda superlångt inlägg. Då kör vi, del ett!

Hur gammal är du?? Det är knäppt att så många fått det om bakfoten, men jag är femton!

Hur får du dina ben så snygga?! Rakar du bara leggorna, eller hela benet? Något mirakeltips? Tar det som en komplimang! Tack! Ska jag vara ärlig så är jag galet dålig på att raka benen över huvud taget nu på vintern, då man ändå bara gömmer dom under jeans och långkallingar. Men mitt tips är väl att vara noga med att smörja in om du ska ha tunna nylonisar/shorts, så reflekteras ljuset och blänket gör att du får snyggare ben än om dom bara är “matta”.

Hörde att du använder/använde Photoscape. Skulle inte du kunna berätta var/hur du fixade det? Helt rätt, jag brukar mixa mina begränsade photoshopkunskaper med photoscape, som definitivt är enklare. Googla “photoscape download” så ska du se att någon av de första träffarna leder till en hemsida där du kan ladda ner det (gratis!).

Tre saker vi inte visste om dig? Något ni antagligen inte visste var att jag har skolios, vilket betyder att min ryggrad är krokig. Det syns/märks knappt förutom när jag ska göra kullerbyttor (hamnar alltid snett! Haha) och så betyder det att min kropp är lite oproportionell, i förhållande till min överkropp så är mina ben för långa. Jag är helt bergis på att det finns aliens. Inte gröna slemmiga monster i flygande tefat kanske, men att vi inte är ensamma i universum är en självklarhet för mig. När jag var mindre (nu snackar vi dagis-åldern) så var alla mina bästa vänner killar, blev ofta misstagen att vara en kille och någonstans trodde jag nog att jag var det.

Vad tränar du? Jag går till ett gym här på teg och brukar vanligtvis köra bodypump/gymma några gånger i veckan. Till sommaren springer jag!

Berätta lite om dina vänner! Vilka står dig närmast? Åh, jag har haft en sån himla tur när det kommer till vänner. Vi är smartisar och knäppisar, kristna och otroenden, gay och hetro, sossar och moderater, hönsmammor och festprissar. Vi är så olika allihopa och det är så himla underbart! Ebba, Michelle, Celina, Karin, Kajsa, Diana är nog de som står mig allra närmast ändå (jag älskar er så himla mycket!!). Men det finns så himla många fina människor!

Hur lång är du? 178 centimeter lång!

Nu drar jag snart ut för att umgås med fina vänner resten av kvällen. Ha det gött!

Translate: Here’s the answers to some of your questions from the “question-time”. I will do a post with all your english questions later, but if you want to read this you can use the google translator here. I’m off to spend the rest of the night with my friends now. Later!

Categories: Q&A

19 responses to “/NÅGRA SVAR

 1. LISA says:

  Bra frågor och bra svar!

 2. Dixi Wonderland says:

  Är helt paff på att du bara är 15 för jag trodde verkligen du va äldre än mig (jag är 20 haha) och shit va lång du är! Jobbar du som modell eller har du fått förfrågningar? Du skulle säkert komma skit långt!

 3. Darksess says:

  Trodde du var äldre :O Du ser äldre ut fast inte mycket. Kul att läsa i alla fall.

 4. wilma says:

  jag tror också på aliens ! 😀

 5. Karin Mahieu says:

  ÅÅH Ebba! Du är såå sjukt underbar!!!
  Vi MÅSTE ha tjejkväll i helgen känner jag <3
  Haha, älskar din rygg, den ba fjong och jag på livskraft ba whaaaaat!!? 🙂

 6. Malin says:

  Å det där Photoscape måste jag ju ta mig en titt på märker jag =) Ha så skoj ikväll =)

 7. Ella Franzen says:

  ÅÅÅh du har så fin stil diggar dig mycketmycket! Vart ¨får du källan ifrån och dina tankar om hur du ska klä dig, aa men berätta kort vart du får din insperation ifrån, jag kan säga att jag får min av dig. hoppas jag får svar ha det bra 🙂

 8. Youngseo1 says:

  wow ur really tall !!

 9. Sandra says:

  jag skulle minsann också gärna ha för långa ben!

 10. Lisa says:

  trevlig läsning!

 11. Elina says:

  I love your blog 🙂 And I’m happy that i understood something about your answers because we study Swedish in Finland 😀
  I read that you’re 178 cm tall, and i started thinking: do you ever use heels?
  ( ’cause i’m about 174 cm tall, and it’s funny, because when i wear heels i’m so tall 😀 )

 12. Ebba Zingmark says:

  Elina: Yes I wear heels, not everyday but at special occasions:)

 13. Susanna says:

  har också varit trogen photoscape-user i flera år. bästa programmet!

 14. Ellinore Sånge says:

  Nu fick jag lite mer kläm påa llt!

 15. julia says:

  Hur är din kurva när det gäller skoliosen? Är den för låg för att få såndär korsett liknande grej som ska rätta till ryggen? 🙂

 16. isabella says:

  jag har sett dig så många gånger på lookbook.nu, och så vips hittade jag dig här. jag måste ju bara passa på att säga att du förmodligen är en av de snyggaste människorna jag vet. kram på dig.

 17. melinda says:

  oi, du ser mye eldre ut enn bare 15!! :O du er så syyykt pen! elsker stilen din også! du burde bli modell ass!!! :)))

 18. Ebba Zingmark says:

  julia: Jag vet inte den exakta kurvan, men det är för lite för att jag ska behöva korsett 🙂

 19. sista skriet - second hand blo says:

  oj bara 15! du ser äldre ut (ta det som en komplimang) gillar din stil verkligen!

Comments are closed