/några frågor/

Jag har varit riktigt kass på att svara på era fina kommentarer på sista tiden, ledsen för det! Men ni ska veta att jag läser varenda en och blir lika glad varje gång. Här kommer i alla fall en bunt med svar!

Hur ofta köper du nya kläder? 🙂 Väldigt sällan, om jag ska vara ärlig. Räknar man bort second hand- fynden så har jag faktiskt hållt mig borta från shopping i över två månader nu. Dels på grund av att kameran+objektivet tagit en del på min ekonomi och dels för att jag faktiskt inte känner att jag behöver några mer kläder för tillfället.

Receptet på kolapajen? Det hittar du här!

( om “KOBOLT”) Vart kommer glasögonen och skorna ifrån? Brillorna är från E&E och skorna från H&M.

En fråga bara, du nämnde aldrig vad du valde för gymnasium. Vad valde du och hur tänkte du? Teater på midgård. Ni vet ju att jag var inne både på bild och form och stylistlinjen, men teater känns rätt. Jag får prova på inte bara teater, utan kostym, dans och annat som hör till, och dessutom får jag ta del av midgårdsskolan omtalade softa stämning. Stylist kändes lockande ett tag, det där med att ha ett schema där du börjar skoldagen med att fixa någons hår, får lite massage, käkar lunch och slutar innan ett känns ju inte helt fel. Men jag tror jag skulle bli lite knäpp efter ett tag på ett sådant ställe.

Jag och min pojkvän är lite nyfikna på var den där vegan maten serveras och om det är pris värt!:) 25 spänn får du betala för en tallrik miljövänlig och FETGOD veganmat. 10 spänn på det så har du köpt dig en megagod efterrätt också. Dessutom är ju stället fullt av balla människor!

(om KII-visningen) Vet du annars vad en biljett kostar? Var där igår och såg planscher men inget pris 🙂 Det kostar 80 spänn, men om du är kii-kompis går du in för 50!

jag undrar om du har några tips på affärer som man borde besöka och vart de isf ligger! KII är en umeå-affär som ligger väldigt nära centrum, där du hittar mycket fint! Annars har vi ju det vanliga; H&M, Monki, Bikbok, Gina tricot och så vidare. Vårt secondhand-utbud är väl inte att skryta med om jag ska vara ärlig, men både på slumpen öst på stan och myrorna på ersboda brukar ha en del gobitar.

Undrar bara om du skulle ge några andra bra argument varför man ska bli vegitarian, vilka skulle det vara? Det skrev jag ett fett inlägg om i vintras HÄR, det blev en jäkla diskussion så vill du ha mer så är det bara att läsa vidare i kommentarerna.

(Blev bara tvungen att avsluta med en liten sommarbild jag hittade när jag gick igenom arkivet. Jag dör vad jag peppar att kunna gå omkring såhär!)

 

16 responses to “/några frågor/

 1. lina says:

  Du är så vacker! Inspiration till max. kram:)

 2. tina says:

  Hej! Länkarna fungerar ej 😉

 3. amanda says:

  Måste bara säga att DU KOMMER BLI SÅ NÖJD MED TEATER! Jag går andra året och är hur nöjd som helst, just det att man får prova på så mycket olika saker, scenografi och kosym, ljus och ljud, åh! Jag hoppas att du kommer att trivs, så ses vi nästa år!

 4. DóraKristín says:

  Just love your blog – love all the pictures and really like your style. Beautiful:)
  x
  http://www.snoturt.blogspot.com

 5. millan says:

  hej! jag har, för några veckor sedan, tagit beslutet att bli vegetarian och det käns asbra! har du några tips på recept eller hemsidor där man kan hitta sådana? 🙂

 6. Christine says:

  hey! i LOVE your blog and all of your pictures! which camera do you have?? GREETINGS 🙂 !

 7. Ebba Zingmark says:

  millan: recept.nu är helt klart min favvo-receptsida, kryssa bara i rutan för “grönt” när du söker så komer alla vegetariska recept fram 🙂

 8. Frida says:

  så fiiint :))

 9. alicia says:

  undrar bara hur länge du har varit vegetarian och hur får du proteinerna som vanligtvis finns i kött? Funderar också på att bli veggie 😉

 10. Ebba Zingmark says:

  alicia: Det där med proteinet är inte alls svårt för mig, tack vare att jag älskar alla sorters bönor och linser. Och så stoppar jag i mig ost i mängder! Men om du hellre skulle vilja ha en ersättning som är lite mer likt kött så ska du prova Quorn. Funkar precis som kyckling! Ägg i alla former är också toppen att äta om du vill få i dig protein 🙂

 11. Sofie says:

  Hej hej, jag ville bara säga att jag såg dig på bussen igår. Det var nian tror jag? hehe 🙂

 12. Katinka says:

  En fråga: Vilken typ av kamera sköt du den här bilden?

 13. Ebba Zingmark says:

  Katinka: I used my nikon D40 🙂

 14. Julia Hultgren says:

  Såå fin och bra är du. Kaaaan inte tro att du är 15. Vart har du köpt skorna?

 15. addo says:

  Jag läste ditt inlägg om att vara vegetarian och jag håller verkligen med 🙂 jag har varit det nu i snart 3år men jag börjar nu märka att min kropp inte är super hälsosam ( får i mig för lite proteiner osv ). jag är nämligen väldigt dåligt på att hålla reda på att jag äter mångsidig mat och vår vege-skol mat består typ av spagetti, sallad, eller nått annat som folk som ej är vege äter. minus köttet förstås. Har då några bra tips på vege mat som ersätter köttet ( näringsämnen ) och typ recept etc ? 😀 skulle verkligen uppskatta det :DD

 16. Linnéa says:

  Jag sökte också Teater på Midgård =) Det verkar otroligt roligt!

Comments are closed