N I K E T E C H

ni3 ni4 ni1 ni2 ni6

HEJ! Äntligen släpps mitt samarbete med nike! Ni hittar det i form av en interaktiv Berlin-guide på min instagram, lite svårt att förklara hur den funkar men jag lovar att ni förstår när ni ser den! Se alltså till att checka @ebbazingmark på instagram idag för några grymma Berlintips och nice Nike-kicks. I övrigt- Ha en fin lördag babes!

HEY! My collaboration with Nike is finally released! You can find it as an interactive Berlin Guide on my instagram, a little hard to explain how it works but I promise that you will understand when you see it! So make sure to check @ebbazingmark on instagram today for some great Berlin tips and nice Nike kicks. Anyway- have a nice Saturday babes!

6 responses to “N I K E T E C H

 1. Nato says:

  I was looking forward for that look!

 2. Malin says:

  Hej! Har ganska nyligen blivit vegetarian. Skulle därför uppskatta lite tips på vegetarisk julmat 🙂

 3. Ansley says:

  Så jävla feeta bilder!

  gjorde denna till dig förresten! http://makeagif.com/i/2u6cfd
  Kram.

 4. ISA says:

  Åh spännande! du får mig att vilja flytta till berran på stört!

 5. Ansley says:

  Du får ursäkta att jag är så jävla random eller, jag vill bara vara ärlig med det jag känner så det får komma ut nu när jag skriver skriver om vad jag känner….Ebba. jag tycker du är så otroligt vacker och fin. Första gången jag såg dig, de bara blev helt varmt i kroppen. Hade aldrig sett dig innan och visste inte vem du var. Jag fattar inte :S…man blir bara så grymt glad när man ser dig liksom, förstår du? Det räcker bara med att kolla på en bild på dig så blir allt toppen och allt dåligt bara rinner ur en. Sen ska vi inte ens prata om ditt leende, det är ju bara gudomligt bra, typ lika bra som mitt, hehe…jokes aside. Nej men på riktigt det är grymt fint och det måste vara unikt för det liknar inget annat jag sett. Jag känner dig inte men när jag tittar på dig så känns det som du är en snäll och sprallig människa med attityd men ändå också en avslappnad och känslig tjej med ett hjärta av guld som bara vill alla andra väl. Jag må inte vara känd eller har hundratusentals följare på någon sida men jag har ett väldigt gott hjärta och vill bara att andra ska må bäst! När jag ser dig så känns allt bara rätt…vet ej hur jag mer ska förklara. Jag önskar jag hade kunnat få säga detta till dig kollandes i dina ögon men förstår att det kan vara väldigt svårt när du är där du är och när jag är ända här borta och därför skriver jag detta här. En sak till, skulle jag få bjuda ut dig på en fika? Jag må vara långt borta men tro mig när jag säger detta. Jag skulle utan tvekan åka till Berlin för att få fika med dig !=] Jag hoppas du mår bra och inte jobbar ihjäl dig nu!

  En kram från dig till mig.
  Ansley

 6. sara says:

  u’re alwas great…but the wall with the stoppers is amazing

  http://7-sevendays.blogspot.it/

Comments are closed