MYTH

Phu, jag har just kommit hem och lagt mig på soffan och känner en konstig blandning av glädje, trötthet och pepp. De senaste timmarna har jag spenderat med att diskutera feminism med tjejgruppen som Ellen och Kajsa har styrt upp och det finns så mycket att fundera på kring det. Jag blir sjukt peppad på att engagera mig mera! Men innan jag gör något vettigt för världen behöver jag krubb och en tupplur. God kväll på er! (Och tack för era tips i inlägget nedan! Jag återkommer när jag börjar få i ordning själva studion!)

Phew, I just got home and laid down on the couch, happy but tired. The last few hours I’ve spent in discussing feminism with girl group that Ellen and Kajsa leads and there is so much to consider about that subject. I get excited to invilved in more stuff! But before I do something good for the world, I need dinner and a nap. Good evening ! (And thanks for your tips in the post below, I will update you about it later!)

 

5 responses to “MYTH

 1. Claire says:

  You are so beautiful, i adore this outfit. C

 2. Hilda says:

  Kan du berätta lite mer om den här tjejgruppen?? Och kanske lite hur du tänker om feminismen överhuvudtaget, vore verkligen intressant och kul att läsa eftersom du verkar som en väldigt smart tjej. Är själv väldigt intresserad av just jämställhetsfrågan och kallar mig feminism så det vore verkligen givande att få höra lite från dig!! 🙂
  Förövrigt har du något oerhört snygg stil och bra blogg!!!!

 3. Anonymous says:

  kom över denna video på youtube, http://www.youtube.com/watch?v=Rrg63MXTXHw tänkte om du var medveten om att det är en bild på dig på en video med över 1 miljon views? coolt.

 4. Holly says:

  Oh the colors!! That purple is awesome

 5. Kate says:

  I just love your blog and all outfits. This dess is awsome. Got one question : what do you do that you are so thin? 😉

Comments are closed