MY BEST POSTS EVER

Glad sunday mina vänner! Idag tänkte jag bjuda er på en buffé av nostalgisk läsning- nämligen fem av mina mest uppskattade/kommenterade inlägg genom tiderna. Minns ni dessa?

Happy sunday my friends! Today I’m giving you a buffet of nostalgic sunday reeds- five of my most appreciated/commented posts ever. Do you remember these?

MEMORY LANE

En rad bilder från 2010 till 2014. Jag minns att jag uppskattade era fina kommentarer så himla mycket, jag kan fortfarande inte greppa att så många av er har följt mig i så många år!

A mix of good old pictures from 2010-2014. I remember getting soo happy by reading all your comments to this post, I cant believe that many of you have been following me for that many years!

BEING IN BETWEEN

Ett ganska förvirrat inlägg jag skrev förra vintern då jag i ärlighetens namn inte mådde speciellt bra. Kände mig nog rätt vilsen. Både Gustaf och Fanny hade precis lämnat Berlin och jag visste varken ut eller in. Kände mig så heartbroken och fokuserade på ljuspunkten som väntade: att fly till andra sidan jorden med mina tjejkompisar. Efter det var allt ett stort vakuum- hade varken plan eller motivation just precis då. Tack för ert fina stöd.

A pretty confused post I wrote last winter when I honestly felt pretty sad and lost inside. Both Gustaf and Fanny had just left Berlin and I was left alone without a plan. I felt heartbroken and looked forward to escaping to the other side of the earth with my girlfriends- and after that it was all a big vacuum. I had no idea about what I wanted to do with my life. The support you gave me in the comments meant a lot.

ETT ÄMNE JAG GÄRNA DISKUTERAR (A topic I love to discuss)

Oj, nu slänger vi oss hela vägen tillbaka till januari 2011, då jag slog med ned framför datorn i vintermörkret och basonerade ut mina åsikter om köttindustrin för första gången. HERREGUD vilket gensvar jag fick, 115 kommentarer rasade in med åsikter som spretade åt alla möjliga håll. Det var nog detta starka gensvar från er som motiverade mig att engagera mig i vegetarian- och senare även veganrörelser.

Wow, let’s throw ourselves all the way back to January 2011, when I sat down in front of the computer screen in the winter darkness and just wrote down my opinions on the meat industry for the first time. I’m still impressad by the response I received, 115 comments flushed in, with opinions that sprawled in all possible directions. It was probably this strong response from you that motivated me to engage in vegetarian and then vegan movements further on.

Complete Control

En extra uppskattat look som Sirpan och jag plåtade under en av våra bostadslösa perioder vid Görlitzer Bahnof, utanför lägenheten Emma och Fran låtit oss flytta in i ett litet tag. Har ingen aning om vad som hände med denna fantastiska jacka efteråt?!

An extra appreciated look Sirpan and I shot during one of our homeless periods, just by Görlitzer Bahnof outside the apartment Emma and Fran allowed us to stay in a month while searching. I have no idea what happened to this amazing jacket?!

Berlin Guide- Free Activities

“Ebba Zingmark Berlin Guide” är ett av de vanligaste sökningarna med mitt namn på google. Av alla mina posts med berlintips är det nog detta som fått mest uppskattning, och jag tycker faktiskt att tipsen står sig lika bra idag. Bokmärk och ta fram nästa gång ni har vägarna förbi vettja!

“Ebba Zingmark Berlin Guide” is one of the most common search phrases with my name on Google. Of all my posts with Berlin tips, this probably is the most popular one, and in fact I think the tips are just as good today as they were when I wrote them. Bookmark it and save for the next time you are visiting Berlin!

2 responses to “MY BEST POSTS EVER

 1. sara says:

  In the first pic if I am not mistaken there is the jacket of your collection. Of course we are always here following, and being inspired. I personally miss the swedish epoch when you used to post outfit posts more often, but I understand that you are changing and so the blog with you

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

 2. Lucie says:

  Your big curly hair was so so pretty! Love all of your post anyway, your blog’s the best!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

Comments are closed