MY 2013 RECAP- JANUARY TO MARCH

Okej, nu tycker jag att det är dags för den årliga tillbakablicken! Vi börjar med att kika på januari-mars:

 

Okay, now I think it’s time for the annual Flashback! We begin by looking at January to March:

 

 

Precis i början av året flyttade jag in i min lilla, fina lägenhet. Såhär bra trivdes jag!

 

Right at the beginning of the year I moved into my small, nice apartment. Here’s how good I felt!

 

 

Sedan fick jag ett ryck och skaffade Helix. Blev meganöjd!

 

Then I got a new piercing, and I loved it!

 

 

När jag ändå var i farten så färgade jag håret rött igen efter att varit grå/brun hela hösten. Det kändes som att komma hem igen ungefär, haha.

 

I also decided to go back to being a redhead. It felt like coming home again, this is the color I’m the most comfortable in!

 

I slutet av januari tog jag min väska och satte mig (nervös som ett as) på planet till drömmarnas stad- New York. Jag tror att jag gapade konstant hela första dygnet av alla nya intryck. Det kändes så overkligt!

 

In late January, I took my bag and jumped on the plane (I was super-nervous) to the city of dreams, New York. I think I had my moth wide open constantly throughout the first day, taking in all the new impressions. It felt so surreal!

 

 

Där modellade jag i några dagar för bästa Le Bunny Bleu. Jag hade så fruktansvärt kul! Det tog verkligen emot att åka hem igen, och lämna nya fina vänner och den fantastiska lägenheten jag fått bo i bakom mig.

 

I worked as a model over there for lovely Le Bunny Bleu. I had so much fun! I never wanted to go home, and leave the nice new friends and the amazing apartment I got to stay in behind me.

 

 

Februari var en lång och kall månad. Jag höll humöret uppe genom att gå långa skogspromenader med hundarna…

 

February was a long, cold month. I kept my spirits up by going for long walks with the dogs…

 

 

…äta god veganmat på Folkkök…

 

…and eating good vegan food…

 

 

…och bjuda hem folk mest hela tiden!

 

…And have friends in my apartment all the time!

 

 

 

Efter ett lugnt Februari så blev det full rulle i Mars. På sportlovet drog jag, Elin, Ellen och Felice till Berlin för första gången, och jag kärade ner mig totalt i staden. Det var verkligen en grym vecka vi spenderade där, på alla sätt!

 

After a quiet February, March was a month full of action. On winter break, Elin, Ellen, Felice and I went to Berlin for the first time, and I fell in love with the city. It was truly an awesome week we spent there, in every way!

 

 

 

När jag kom hem fanns det ingen tid att vila, då drog jag direkt till Milano för att plåtas för tights-märket Lovelysally. Jag fick besöka vackra Duomo di Milano och se Ruinerna i Verona. Så himla häftigt! När jag kom hem igen var Mars nästan slut och jag tog det väldigt lugnt de sista dagarna på månaden.

 

When I got home, there was no time to rest, because then I went directly to Milan to model for the tights brand LovelySally. I enjoyed visiting the beautiful Duomo di Milano and the ruins in Verona. So very cool! When I got back home, March was almost over and I took it very easy the last days of the month.

4 responses to “MY 2013 RECAP- JANUARY TO MARCH

 1. myhrans says:

  åh så mycket fint du han göra i början av året. måste även tillägga att du passar mycket bättre i rött hår, det är verkligen superfint! 🙂

 2. sara says:

  I think it’s helpful for you too tho have a flashback of your experiences, Anybody should do this
  Sara
  http://7-sevendays.blogspot.it/

 3. Sofia says:

  Åhh, önskar man hade hunnit med så där mycket fint och trevligt i år!

 4. Alice says:

  Vart kommer örhänget ifrån? Med tassarna, på den svartvita bilden. Jäkligt snyggt!

Comments are closed