MORNING CRISP

 

 

Sneakpeek of tomorrow’s look! (as you can see my eyes are okay now, whoop!!) 

 

Glad lucia vänner! Vaknade precis, var så trött efter att ha spenderat hela dagen på SVT igår att jag landade direkt i sängen när jag kom hem från flygplatsen. Jag var i alla fall på en provfilmning inför ett sjukt spännande “program” (vet inte riktigt vad jag ska kalla det? Ni kommer förstå sen!) och nu håller jag verkligen tummar och tår för att jag ska få vara med i det till våren. Skulle vara så himla kul! Nu är det dags för skola innan jag rundar av veckan med en utekväll med vänner. Puss på er! 

 

Happy Lucia friends! I just woke up, I was so tired after spending all day on Sweden’s television house yesterday that I went directly in the bed when I got home from the airport. I was on an audition for a really exciting “program” (I don’t really know what to call it? You will understand later!) And now I’m keeping my fingers crossed that they’ll want me. It would be so much fun! Now it’s time for school before I round off the week with a night out with my friends. Hugs to you!

10 responses to “MORNING CRISP

 1. Daphne says:

  Beautiful i love this look!

 2. myhrans says:

  åh så fin du är!

 3. Therese kunnas franzen says:

  Du är ju inte nådigt vacker!

 4. Mikael says:

  Hej Ebba, hitta dig på Fashiolista. Det skulle vara kul om du ville vara med i ett forum om mode. Jag antar att du gillar mode och skulle kunna ge en VIP-kod för att bli medlem i modeforumet om du vill ;D Hör av dig om detta låter kul!

 5. Mikael says:

  Oj glömde länken till mig 😉

 6. Gladys says:

  Such a beauty! I wonder what the program is!

 7. Marie says:

  I am so looking forward to seeing the whole look tomoz you are so pretty! love the earringx

 8. Klara says:

  Såå fin!

 9. ceciliapetterssons says:

  Amen tjena vad snygga de skorna var!

 10. Fablike says:

  I love the colour of yours hair. Stunning! Please have a look on my fashion blog sometimes! donook.com/fablike

Comments are closed