MOON BOOTS

Äntligen! Ända sedan jag var liten har jag älskat moonboots, så för ett tag sedan klickade jag hem dessa. Jag har velat beställa ett par ända sedan jag växte ur de jag hade i lågstadiet, haha. På senare tid har min kärlek till moonboots utvecklats till någon slags hatkärlek, jag kan verkligen inte avgöra om det är ballt eller konstigt längre, men det är definitivt något som lockar mig. Vad tror ni, kommer jag lyckas bära upp dem?

Finally! Ever since I was little I’ve loved moon boots, so a while ago I ordered these ones. I’ve wanted to buy a couple ever since I grew out of the ones I had in elementary school, haha. More recently, my love for moon boots evolved into some kind of love-hate, I really can not decide if it’s cool or weird anymore, but it’s definitely something that attracts me. What do you think, do you think I can pull them off?

9 responses to “MOON BOOTS

 1. Pouline says:

  du kommer säkert kunna bära upp dem grymt snyggt men det är absolut inget jag själv skulle tagit på mig 🙂 x

 2. Martyna says:

  Yeaa! I have almost the same as yours, they’re really warm and comfortable 😉 can’t wait to see your new outfit with those moon boots 😀

 3. Judit says:

  You could even pull off a potato bag

 4. Tanja says:

  I remember when I was little I hated them haha. Because I didn’t think they looked very cool 😀 But now I think they look awesome! Good choice!

 5. LocaStyle. says:

  This shoes are just ugly to my eyes, I hate ! 😮 But if this in a good look, that can be fun. 🙂

  Kiss ! (and scuse my english ..)

 6. Celina says:

  Åhhhh!!!! Ångrar så himla mycket att jag inte köpte ett par när de var på rean förra vintern, för jag fryser ju fortfarande om fötterna och vill fortfarande ha ett par… Åh! De är hur sköna som helst, och de är så fula att de inte ens är fula längre, haha! Drömmer om ett par vita med regnbågsdetaljer på men de säljs inte längre/i Sverige så det kan jag ju fetglömma.

 7. pinklemonincrystal says:

  love that boots

 8. Karo says:

  Hahaha, så sjukt fula men du kommer definitivt kunna bära upp de!
  Med din kreativitet blir det som en extra avslutning på looken 😀
  Kan knappt vänta att se hur du kombinerar skorna!

Comments are closed