MIN KONSTIGASTE UPPLEVELSE

 

 

Okej, här har ni min senaste MVH-vlogg! Eftersom veckans tema är övernaturligt så passade jag på att berätta om det absolut konstigaste som hänt i hela mitt liv. Får en liten identitetskris varje gång tänker på det eftersom jag är en riktig skeptiker, men detta går helt enkelt inte att ge en logisk förklaring till. Eller vad säger ni??

 

 

Here’s my latest vlog for MVH! It’s about the strangest supernatural experience I’ve had. I really don’t believe in ghosts and such stuff but this is just impossible to explain. The video is in Swedish, but between 1.23 and 1.33 you can see a creepy picture my mother took in a train a few years ago whery you can see an old man in the reflection in the window, but our compartment was closed so it’s impossible to explain how he got there. And then when we showed the picture to our grandmother, she recognized him right away. It’s our great, great grandfather, who worked on a railway all his life and died from epilepsy (you can see a picture of him at 3.30). I really think he’s a friendly ghost who’s watching over us everytime we travel!

 

11 responses to “MIN KONSTIGASTE UPPLEVELSE

 1. Johan says:

  Ganska coolt! Bra att ha med sig när man tågluffar tex 😉 Håller också med om att det är svårt att acceptera… men har läst en del böcker som berör det. Tex Rosemary Altea – Kraften är din. Hon är också ett medium som på scen kommer i kontakt med “avlida” personer och kan prata med dem samt föra vidare detta till anhöriga. Känns som man behöver se det för att tro på det… men har man skrivit en bok och berättat om “verkliga fall” där andra människor kan bekräfta så känns det svårt att fejka. Samtidigt tycker jag att det borde blivit mer skriverier om det om det var sant på riktigt och om någon hade lyckats bekräfta alla uppgifter. Fast som vi lever idag så – om det inte går att bevisa vetenskapligt så är det inte sant…

  Tack för att du delade detta 🙂

 2. kajsasvensson says:

  Usch fy vad läskigt!! Men otroligt spännande!

 3. catjas says:

  Jag har också varit med om helt sjuka saker, bland annat fick jag kort på tre andar i min öppna spis. Har bilder på de här: http://catja.devote.se/blogs/27629615/ghost.htm#WriteComment

  Jag är helt säker på att de som gått över på andra sidan finns med oss ändå. Inte så konstigt egentligen, eller så är det bara jätte konstigt. Det vill väl helt enkelt vaka över oss.

 4. myhrans says:

  Gud vad äckligt att det verkligen inte finns någon logisk förklaring! Jag får verkligen panik av sånt här, haha. Det kan ju inte vara på riktigt, det fungerar ju bara inte…

 5. nikek says:

  Åh SÅ spännande att höra men nu undrar jag hur din syster kände. Var hon rädd? ledsen?

 6. Nike says:

  Men ser du den mörka kvinnan snett till höger bakom andemannen?

 7. ebbazingmark says:

  Svar till Nike:
  Va??? Nä, nu måste jag kolla igen!!!

 8. Amalia says:

  Det här är det läskigaste jag någonsin hört samtidigt som det är helt fantastiskt. Shit.

 9. Victoria says:

  Alltså skitläskigt med den där musiken du lagt in i bakgrunden haha! Men själv tror jag stenhårt på sånt här och har gjort det hela mitt liv. Jag känner liksom att jag inte alltid behöver en logisk förklaring till allt för jag tror att det finns saker i den här världen som ligger “utanför” vår logik. Är hundra på att jag har en ande/person med mig i min lägenhet. Om det är min personliga eller om hen tillhör lägenheten vet jag inte men ibland bara känner jag att det är någon annan här. Senaste gången jag kände så såg jag faktiskt ett ljusfenomen och freakade ut helt haha. Har aldrig sett något sådant förut så det var lite läskigt men på samma gång inte läskigt för att det typ bekräftade känslan jag hade haft hela den kvällen 🙂

 10. LISSIS says:

  Jeg har opplevd at noen har tatt på foten og mitt kinn når bare jeg var i sengen. USCH

 11. Tau says:

  Din mamma bevittnat något super ovanligt där på riktigt. Sätt den på YT. Förmodligen en massa gnällspikar kommer att säga att det är fejk, men personer med mer än en halv sinne ska göra ett framträdande i något skede.

Comments are closed