ME ON A TEE- TÄVLING/COMPETITION!

Förra veckan fick jag två prov-ex av Berskha-tröjan med mitt tryck på. Själv behöver jag ju bara ett, så jag tänkte göra som några av er föreslog och lotta ut det andra exemplaret! Materialet är super-soft och storleken S (här hittar ni mer info). Är ni sugna? Lämna bara din mailadress+en liten hälsning i kommentarsfältet nedan så drar jag en vinnare om en vecka. OK? Kör! 

Translate: Last week I received two sample copies of the Berskha-shirt with my print. Naturally, I need just one, so I thought I’d do as some of you suggested and give away one of them! The material is super-soft and the size S (find more info here). Just leave your email address + a little greeting in the comments section below, I announce a winner in a week. Let’s go!

280 responses to “ME ON A TEE- TÄVLING/COMPETITION!

 1. Alice says:

  No ass-kissing really, I’ve been just following your blog for a while now and I think you’ re gonna be a star really. I even kind of envy you a little – you’re so young but already doing your thing, working like a model, being an inspiration for lots of people world-wide. Keep rocking, Ebba. You’re cool

  alice.tsoy@gmail.com

  P.S. i always have troubles with posting any comments on your blog by the way. hope this one will get posted 🙂

 2. Ajna says:

  jag vill jättegärna vinna! den var superfin! 🙂
  ajnaj@live.com

 3. sofiagustafsson says:

  jag vill ha tröjan :)!

 4. Anna says:

  hejhej!

 5. Charlene says:

  Wow, this tee looks amazing. I have to say, that I’m not a real tee-fan, but this one is truely original! Would be glad to get it! <3
  Greez from Switzerland, Charlene

 6. Linnéa says:

  Hej Ebba! 🙂

  Jag är med & tävlar om den superfina tröjan.

  Kram

 7. lisawho says:

  lisawho@live.com. Tjännaaaa kexet!!!!! Hahaha

 8. hedda says:

  hej hej suuper snygg älskar den 🙂 hade jätte bra 🙂
  hulhe06a@mail.hjo.se

 9. beth says:

  en sån snygg tisha vill jag ha!

 10. Lova says:

  Hej hej! 🙂

 11. OLIVIA says:

  Jag vill vara med och tävla! Jag minns första gången jag kikade in på din blogg, då du hade på blogg.se. Jag blev fast efter första outfiten du visade, så full av självsäkerhet och framför allt stilkänsla. Du är inte bara en helt vanlig modebloggare, du har även fantastiskt intellektuella åsikter och vill verkligen göra en förändring för världen. Just därför följer jag din blogg dagligen. Jag hoppas verkligen jag vinner denna fantastiskt snygga tröja. Keep up the good work Ebba! Kramar Olivia

 12. Jennifer says:

  Gillar tröjan skarpt, bra jobbat med trycket Ebba! 🙂
  Email: koovacs@hotmail.com

  Ha en finfin dag!

 13. Andrea says:

  åh, den är ju bara sååå ball! Jag vill absolut vara med och tävla 🙂

 14. Sophia says:

  Hey 🙂 I love this shirt, it’s amazing! The fact that you are pictured on it makes me want it even more. You’re such an inspiration to me and thousand other girls and boys! my mail address: fashionphia@aol.de
  xoxo

 15. hanna says:

  Hallå!
  Jag tycker att tröjan är fetingcool och jag är såååå gärna med och “tävlar” om den!

  tack&hej
  leverpastej

 16. Rosa says:

  I love your style and your blog. ♥ 🙂
  Of course, I like the shirt as well!
  My e-mail’s rosalie.andrae@web.de

 17. sewang says:

  hey ebba im a big fan of ur style and i would love it if i won this shirt because im a big fan of urs!
  plz plz plz……i hope i win this give away

 18. sofia summer says:

  åh Ebba!
  Tröjan är så grymt snygg, och den blir ännu snyggare med din bild på. Hade faktiskt tänkt att beställa den, men nu när du har den hör tävlingen vill man ju såklart vara med.
  Inte för att jag någonsin vunnit en tävling, men men.. kan ju alltid hoppas på det bästa!
  Kepp up the good work!
  Din blogg är grym och du kommer absolut att lyckas i livet om du fortsätter såhär.
  Kraaaam 🙂

 19. Junia says:

  Herregud vad snygg du är kvinna! Skulle stolt gå runt med dig på magen!

 20. Matilda says:

  jag är med och tävlar!
  hoppas jag vinner:D

 21. klara says:

  ah! I’d love to get this tee 😀
  gonna keep my fingers crossed

 22. ebbaMikaelsdotterNordwall says:

  För det första, du har det finaste namnet i världen;) haha, skulle bli överlycklig om jag vann. kram och tack för en awsome blogg! 🙂

 23. Frida says:

  Jatackkk säger jag om den saken, skulle verkligen vilja vara rödhårig så att kolla på dina bilder är lite som att gå in i en godisbutik när man fått för sig att sluta äta socker. Det är superfint!

  mail:
  frida(dot)gronholm(at)hotmail.com

 24. Ana Maria says:

  Hi, I love this shirt, and your style is amazing, very comfortable … hugs! My email: ana_arbelaez@hotmail.es

 25. Olga says:

  You on Tee! It sounds fantastic! 🙂 You are really proud, aren’t you?
  If I win, I leave my email olga_j1@wp.pl

 26. Anna says:

  Hej! Älskar tröjan! :O

 27. Alice Attack! says:

  Jag hade gärna viljat vinna tröjan! Såå snygg!

 28. Johanna says:

  Så himla cool tröja, du borde vara så sjukt stolt! Skulle inte haft någon emot att bära den 😉
  Kram

 29. My says:

  I like…I like:)

  I have already seen you on that shirt from zara:D

 30. Emma says:

  snyggnsygg! skulle använda den varje dag om jag hade en! självklart är jag med! 🙂

 31. Liena says:

  With ♥ from Latvia! 🙂

 32. nike says:

  att vinna den tröjan skulle ju vara rätt så soft!

 33. Eilona says:

  ååååhhh jag älskar tröjan! hoppas att jag vinner. Ha det bäst vackra tjej 🙂

 34. catherine says:

  i check up on your blog every day for inspiration 🙂 cathii_x@hotmail.co.uk xox

 35. Ewa Kuczynska says:

  jaaaaaa! är med! ;D
  xoxo

 36. Meg says:

  Hi there,

  How original! Very nice t-shirt to own 🙂
  Keep blogging, I enjoy reading it!
  From Paris, with love,

  Xo

 37. Karin says:

  åh fantastiskt!

 38. Wilma Orr says:

  Vad kul att du lottar ut en sådan tröja! Tycker den är grymt snygg!
  Är gärna med, kram!

 39. Malin says:

  Tja, jag tänkte va med. Tröjan är grym!!

 40. Jessi. says:

  Å. Hur fet tisha som helst juu!!

 41. Maja Mark says:

  Hejsan svejsan! Mit namn är Maja Mark och vi har en vecka i skolan där alla klär ut sig och jag klär ut mig som Minnie Mouse..eftersom det passar bra till mina initialer MM haha 🙂 rådiggar musöronen som tjejerna har på sig och skulle bli glad om jag vinner
  maja.moid,mark@hotmail.com

 42. ellen says:

  åh wow, coolt! Hoppas att din tisdag har varit helt underbar! Och du får ha en fortsatt fin vecka, fina du.

 43. Petra Hjelm says:

  Skit vad fin tröja hoppas att den blir min 😀 kram!

 44. Klara says:

  hej söta du!

 45. Ebba says:

  hej!
  jag är med!
  den t-shirten är jättesnygg och jag skulle bli superglad ifall jag vann den, sen jag såg den första gången har jag velat ha den! Passar mig i färg, stil och allt annat superbra!

 46. norea bjerde says:

  jag vill vinna tröjan för att jag är ditt största fan.
  kramkram
  norea
  norea.bjerde@telia.com

 47. Ebba says:

  hej!
  jag är med!
  den t-shirten är jättesnygg och jag skulle bli superglad ifall jag vann den, sen jag såg den första gången har jag velat ha den! Passar mig i färg, stil och allt annat superbra! 🙂

 48. Elina says:

  i love your blog! always makes me smile when i read your blog :>

 49. Ellens tankar om mode says:

  Inte för att det är min storlek, men jag vill ha den ända 🙂

 50. Neeess says:

  Hi Ebba 🙂 I just wanted to say, that you play a big part in my internet-life. That means, that I read your blog eeeeeeeeeeeevery day & that you’re my inspiration.. in fashion, when I write something etc… :’D And I’ve got a question for you – are these amazing Berskha-shirt’s also in the Switzerland aviable? I’m not sure, but I don’t think so… so that’s why I hope that you’ll send the shirt to me 😀 my email-adress is therealness@hotmail.ch

 51. annie says:

  du är oerhört ball, ville bara säga det. ha det gött! 🙂

  ae.storm@hotmail.com

 52. Stine A. says:

  This Tee gave me great inspiration. It would be so fun to have one of those, and when I look into a mirror with it I can get Ideas every time. And you are pretty as always. But now I feel like a kissup, so I should shut up. Heh.
  Congrats or something? <3

  Stine_ar@hotmail.com

 53. frida says:

  Hej, Ebba du rockar min värld när jag inte känner för att stiga upp !
  GUUUUD, vad jag vill ha tröjan, så himla cool 😀

 54. Gabriella Olsson says:

  JAG VILL JÄTTE GÄRNA HA DEN! 😀

 55. elin says:

  Grymt snygg!

 56. fanny. says:

  ÅH vad jag skulle vilja ha den tröjan! Älskar dig och din blogg. 😀

 57. Louise says:

  haha gu vad glad jag är att du lottar ur en av de! När du skrev om tröjan så ville jag på en gång ha en 😀

 58. Filippa says:

  Åh, jag hoppades att du skulle lotta ut en sån! Sjukt snygga.
  Är gärna med och tävlar!
  Simma lugnt.

 59. Michelle says:

  DEN ÄR SÅ JÄKLA SNYGG!!
  Jag är självklart med 😀

 60. Marielle. says:

  Så himla fin tröja ju, haha 🙂

 61. sabrina says:

  I’m following your blog for a while now, and ik truly love it! All of your looks are so great, they are always an inspiration. Love the t-shirt as well!

  sabrina_kerkhofs13@hotmail.com

 62. Victorias94 says:

  Hi Ebba! I’m so happy for you you’re a great blogger!
  My email: victorias94@hotmail.es

  Kisses
  V

 63. Felizia says:

  tjenare! den där råsnygga tröjan skulle inte vara helt fel må jag säga…

  hej@felizia.se

 64. Tara says:

  Hej Ebba! Har följt din blogg länge nu och det skulle vara såå coolt att ha en tröja med dig på. Supersnyggt tryck också! 🙂

 65. Johanna says:

  Den var jätte fin och därför skulle jag gärna vilja ha en!

 66. Evelyne says:

  Hi! I’m from Canada, and I’ve been following your blog for a while now on googlereader. You always share such lovely photos 🙂 I love that you update so frequently, too- many of the blogs I follow only post every few weeks or so.

  The shirt is awesome, I would be so happy to win it! Anyway, much love from Montreal!

 67. Monika says:

  Hej! 🙂 Jag är med och tävlar, attans snygg får jag lov att säga!
  Började läsa din blogg för inte så längesen och är helt fast, you rock!

 68. Sara says:

  Du har grymt snygg stil!

  sline_ek@hotmail.com

 69. Luna Mouriño says:

  ebba, I love your blog , I see it every days
  last day I saw this t-shirt in Bershka and just then I see in your blog that the girl in a shirt was you! hah
  please , give me the shirt. your blog is my inspiration every days <3 , sorry for my english.I´m from spain , valencia
  my e-mail : lunita-selene@hotmail.com

 70. Petra says:

  Hej jag skulle vilja vinna för du är har bästa stilen på jorden och är min absolut största idol!!
  Kram

 71. Sonia says:

  I like it. Thanks to you, this shirt is even prettier. You are so lovely, amazing. You are my biggest inspiration. Thanks to you I’m in love to Swedish language (and I’m learning this language), hah :DD

  wituchsonia@gmail.com

  Greetings from Poland:-))

 72. annasara says:

  Hej, finaste Ebba. Hittade din blogg när jag kollat igenom Modette bloggarna och jag tycker att det är så himla coolt att du är så ung men ändå har en sån utmärkande stil. Du är en stor inspiration och jag har varit för mesig för att våga kommentera din blogg innan.

  Hoppas du trivs som fisken i vattnet på media nu (:

  sara22_w_m@hotmail.com

 73. Melissa says:

  hey Ebba 🙂 i LOVE this tee and i would be really happy to have it.. it’s surely comfy and i could wear it with everything. i wanted also to say, that i like your blog very much (!!) i read it everyday and i’m happy that you post very often 🙂 you’re style is amazing! later i want also to be a model but i’m too small so i have to wait and maybe i will grow (because i’m only 15) here’s my e-mail address pukki@hotmail.fr xox

 74. Elvira says:

  Hej! Upptäckte din blogg för nå månader sen och den är såå bra. Diggar verkligen din stil! (är själv en secondhand älskare) 🙂

 75. deskriptiv says:

  Åh, du är ju så himla fin OCH duktig! hade älskat tröjan, så därför tänkte jag också testa. b.e.a.h@hotmail.com!

 76. Clara says:

  Hejj, jag älskar verkligen din blogg och du verkar vara en så härlig och en otroligt söt person. Älskar dina kläder och ditt hår är underbart.
  Ha en mycket bra dag 😀
  Kram

  P.s. du är en stor inspirationskälla
  clarafardigaga@hotmail.com

 77. Linnéa says:

  Jag är med! Så snygg tröja!

 78. rebecka says:

  hej! har läst din blogg i lite mer än ett år och vad vore inte ballare än en asball tröja med en asball person? 😀 kram på dig, fortsätt vara lika asball som alltid!

 79. Alba says:

  hey Ebba, you are always my inspiration and I love how you show us your life style, the tee is absolutely perfect! a must have haha
  alby.tb@hotmail.com
  kisses from spain 😉

 80. Elin says:

  HejHej 🙂 Är med och tävlar om tröjan! Supersnyggt tryck, hehe 😉

 81. emmy says:

  holaa. tänkte bara meddela att din stil är jäkligt inspirerande och att du är grym. kramar
  emmywretstrom@hotmail.com

 82. Clara says:

  Älakar verkligen din blogg, din stil, och ditt hår. Du är en stor inspirationskälla för mig och varje gång jag kolla på din blogg blir jag likson glad.
  Ha en bra dag 🙂
  Kram

  clarafardigaga@hotmail.com

 83. Johanna Petersson says:

  Hej Ebba!
  fin fin blogg du har här, en riktigt fin inspirationskälla, full av färger former och roligt knäppa bilder som inspiration. man tackar och bockar för det! Du är fin som en piggelin glöm inte det! fin är va du är!

 84. Linnea says:

  Jag vill ha den där tröjan och dansa och visa upp den för hela jorden. Den är så fin. Och jag diggar din blogg. Den har givit mig så mycket inspiration. Tack!

 85. Isabell says:

  djärv! cool idé. Jag skulle bli glad om detta fina stora skjorta. (synd om alla dåliga svenska. Google Translator är inte hjälte. 😀 )
  so wish me luck, big fat greetings from berlin 😉
  tschak, isabell

 86. Ida says:

  T-shirten så grymt cool ut, vore kul att vinna den!! Skrev min epost i feltet ovanför;)

 87. Anna says:

  Hej! Så fort jag såg tröjan så kände jag att jag ville ha den! Bästa! Den är värsta cool! Och första gången jag tittade på den så trodde jag att det var 2 olika tjejer så nice work modeling 😉

 88. Cara Sangual says:

  Been reading your blog and loving every post so far! I’m a total fan and I admire your beauty 🙂 The shirt is awesome m/ caramystique@hotmail.com

 89. Cara Sangual says:

  Hey there! Been reading your blog and loving it so far 🙂 I have grown to really be a fan of you <3 Oh, and I love the shirt! caramystique@hotmail.com

 90. - - M a j a s B i l d e r - - says:

  [mailadressenn står i e-postfältet] Jag är självklart med och tävlar. Och ja, en hälsning var det ju också.

  Jag vill bara säga att du som vegetarian inspirerar mig till tusen! Jag skulle väldigt gärna vilja vara “hel-vegetarian” (speciellt efter att ha läst ditt inlägg om köttindustrin i början av året), tyvärr är inte alla i min familj med på det, men de dagar jag lagar mat i veckan äter vi 9 gånger av 10 vegetariskt. Jag har varit intresserad av att bli vegetarian sedan jag gick i 4an och fick reda på att två tjejer i klassen över mig var det, dessutom tycker jag att vegetarisk mat är något av det godaste som finns, speciellt om man jämför “den vanliga skolmaten” med den vegetariska. Nu när jag är jag s.k skolvegetarian (veg-mat på skolan men inte hemma), men så fort jag flyttar hemifrån ska jag bli vegetarian fullt ut! Oj, kommentaren blev visst längre än väntat…

 91. Hanna Hultinsson says:

  hej, skulle gärna villja ha den tröja var ju jätte snygg, verkar välldigt shön. kramar gillar din blogg starkt

 92. Karin says:

  Åh, vilken sinnes fin tröja, skulle vara superkul om man fick tag på en sån. Självklart är jag med och tävlar!

 93. Ida says:

  Klart man vill vara med om chansen att vinna en snygg t-shirt! 🙂

 94. Ele says:

  Hey Ebba, i love your blog, style and your personality. When i found you in LOOKBOOK i in love your style and RED HAIR at first sight! I always draw inspiration from you. Thanks, and i think that you can be ameizing model. Good luck and the biggest regards from LITHUANIA :)) Sveikinu! (congratulations)
  elena.sho@gmail.com 😉

 95. Pauline says:

  Pauline_Br@live.fr
  I was the proud of you when I saw the tshirt, congratulation, seriously ! Anyway I love it ! I read your blog everyday, I’m just like addicted haha !
  love from France!<3

 96. Zuza says:

  Hi Ebba ! I Love your Tee and you blog of course! You are my inspiration! Thx for your “write back” about honey yellow shoes! I think you are amazing, you have excellent style and orange red hair you attain so much!
  I have b-day soon and then I will be older than you but ….
  Mimimimimimi *-* Ebba please I really want this t-shirt !
  (Congratulations, champ) zuzanna.kubicz@gmail.com

 97. Karin says:

  Super härligt med denna tävling. Hur häftig tröja som helst and you are looking gorgeous!

  Mailen står i mailrutan men hur som helst: Karin_keisu@hotmail.com

 98. Majo says:

  Gud vilken tuff tröja! Är gärna med och tävlar 🙂 P.s. Din blogg är superbra!

 99. Ruta says:

  hello beauty!! i found you in lookbook.nu and from that day you are my main inspiration xo rutelee3@gmail.com

 100. barbora says:

  Ebba hi i am 13 years and my name is Barbara. Very happy looking at your blog and also the highly admire. You are very nice and you has got very amazing clothes.I am from Slovakia, some do not even know where it is but it does not matter. So I do not understand you but images and photographs are really great.My email is barboramerava@gmail.com. (sorry for the grammatical errors)

 101. Leonora says:

  Hello lovely girl, i’ve been following your blog and lookbook for almost a year. You are my inspiration, and you seem to be such a great person. I wish I knew you in real life, you seem like such a lovely girl. All the best to you Ebba!

 102. Ida says:

  Hej Ebba! Jag tycker det är så roligt att läsa din blogg och se att någon så ung kan lyckas så bra! Skulle bli otroligt glad om jag skulle vinna din tröja 😀 Tack för att du är du!
  Mejl: Ida_pompom@hotmail.com

 103. Amina says:

  Galet snygg tröja, såklart att jag är med och tävlar!! 😀

 104. Fanny says:

  Den är så fin! Precis som du 🙂

 105. gerdi says:

  greetings! :_

 106. Annabella says:

  den ser ju himla mysig ut, jag är absolut med! belliz_96@hotmail.com

 107. Nadja says:

  Du är awesome, och tröjan är mega-snygg! 😀

 108. Manon says:

  Hey Ebba,
  the tee is soooo amazing!
  my email is: manon.desutter@hotmail.com

  And just saying, but I love to take a look at your blog every day, I love how you constantly update it. Sometimes you just post a webcam picture, sometimes a whole outfit post with lots of pictures and details, it’s just so cool to see a little bit of your life and about your ideas through your blog!

 109. Stephanie says:

  Hey. I’m from Canada, and I’ve been following your blogging since you had your old blog. Your outfits are so creative, I get so much inspiration from them! I check your blog everyday, and I love how you update so frequently! I also love the ears you’re wearing in the photo on the tee! It’s so quirky. I’d love to have it :]
  -Stephanie
  blinn.stephanie@yahoo.ca

 110. Fanny says:

  söt! t-shirt skulle inte sitta fel! /Tack och lycka till med bloggen i framtiden !!!

 111. May Linn says:

  Digger deg! Er innom både bloggen og Lookbooken din hver dag, er så mye inspirasjon å hente fra deg 🙂

 112. kajsa says:

  hej! älskar din blogg, och tröjan var ju också råball. Kram

 113. Simon says:

  lovely ebba ! you ceserve it, to be on an shirt ! i just love you.

  bloggersimon@t-online.de

 114. Klaraa says:

  Tjenamors! skitsnygg tröja och skitsnygg blogg!

 115. Diman Dilir says:

  Så himla fin tröja! Jag är stor fan av din blogg och musse pigg, så denna skulle inte sitta fel! 🙂
  Kramar// dimandilir@hotmail.com

 116. Jeenee says:

  I want a legit Ebba Zingmark shirt! If I win, would you be so kind to sign it? Hehe. Hope I do win! Btw, what’s with the paranormal vid? It’s scaring me O.o

 117. Ellen says:

  Åå skulle lätt vilja glida runt i den snygga tishan i höst!!

 118. marit says:

  greetings from your neighbour in north, norway 🙂 i just started reading your blog and i’m already addicted so you must be doing something right! xx

 119. Laura says:

  I really love the black&white print cause you can wear it with veeeery bright colours with a great result! And by the way, the pictures have a vintage/mysterious feeling that is so cool.

 120. Kim Godschalk says:

  Amazing that you’re on a shirt! I love your blog, your outfits are just wow! 🙂 I would be really happy if I won this shirt!! 🙂

  kim_godschalk@hotmail.com

 121. Joanna S. says:

  Hi Ebba !! I’m Joanna from Poland and I love your blog so much !! Together with my friends we always check out your blog:) You’re our big inspiration ! My older sister love you too !
  You’ve got beautiful model face and gorgeous hair !
  what more can I write?
  you’re just GORGEOUS GIRL !!! love you ,Joanna S.

  blueeyes@onet.com.pl

 122. Line says:

  Hejsan! Jo jag ska inte undanhålla att jag skriver här för att den där tröjan är hemskt söt och ganska perfekt. Men jag tänkte också säga att jag tycker väldigt mycket om din blogg, den är en av de där få som jag läser varje dag. Alldeles särskilt gillar jag dina mer androgyna looks. Ha det bäst! /delfin.line@hotmail.com

 123. Filippa says:

  Tjenare, ville bara säga att det vore jävligt fett att gå runt med dig på en tisha 😉 ha det grymt cooling !

 124. Misha says:

  Klart att jag är sugen på denna snygga tröja! Skulle passa perfekt nu i höstmörkret men även till sommarens ljusa stunder. Tack för en inspirerande blogg!

 125. Anna says:

  Jag är med!

 126. Ebba says:

  Tjena! Skulle hemskt gärna lalla runt med dig på magen, tishan är suverän och likaså din blogg! Kram

 127. Aima says:

  Hejsan finis! din blogg är så fin! och jag avundas din skönhet!(jag älskar umeååååå)

 128. Ronja says:

  Hej Ebba! Du är het som fan.

 129. Ingrid says:

  Den var kjempekul!

 130. Maria says:

  Den är super fin! Helt klart att jag är med! 🙂

 131. Moa Vilhelmina says:

  Shit vilken kick-ass tröja, skulle inte vara helt fel att gå omkring med en sån snygging! Grym blogg har du också, peace!

 132. Elin says:

  Hej Ebba, tröjan är verkligen supersnygg, precis som du. Hoppas du har det asbra.

 133. lisa says:

  superduper tröja, lite avis på dig !,haha
  Liisagn@hotmail.com

 134. sofia Wikström says:

  Hej Ebba!

  Jag har följt din blogg sedan innan modette och jag tycker lika mycket om den nu som då. Du har så otroligt fint hår och stil och är grymt inspirerande för varje inlägg så en tröja med dig på skulle sitta fint. Få strosa på stan och skryta för sina vänner att ” ja, det är HON på tröjan”. COOLT!

  min email: s94cool@hotmail.com

 135. clementine says:

  han lämnade mej på tunnelbanan. ensam till att gråta. nu ska jag skita i alla dumma killar och bara ägna mej åt saker som choklad, tyger, foto och bara vara så JÄVLA SNYGG att han ska förstå vad han missade. i den där tröjan.

 136. Alice says:

  Åh jag tycker att den här tröjan är JÄTTECOOL! JAg skulle behandla den som mitt barn och ha på mig den varje dag om jag fick den!! Snälla! Snälla! JAg ÄÄÄÄSLKAR din blogg! Du ger mig såå mycket inspiration!! Love it! -Alice xxx

 137. Jossan says:

  Sjukt fin och cool tröja, skulle inte sitta fel att ha hängandes i garderoben! 😉 joswannman@hotmail.com

 138. Julia says:

  Hejsan! Blev jättegladis när jag min goa vän länkade mig din blogg, har inspirerats mycket av de outfits jag sett dig rock out här! Jag vet att chansen att vinna är liten, men det skulle vara en sån välbehövd liten lyckokick just nu! Kram!

 139. Anne-Elisabeth says:

  Hello Ebba! I’m one of your norwegian fans. I saw you first on lookbook, and since then I’ve been a stalker. You have a great style, but the thing i love most is your hair, – and I like that it isn’t your real haircolour, but still looks so natural. Of course, I would be totally happy if i got the shirt! To be honest, I don’t comment on blogs really often..guess this is the second or third time..awkward!
  Love, annimanni_@hotmail.com

 140. Viccan says:

  Men hej snygg tröja ! Jag e lätt me ! 😉

 141. Sara says:

  i can’t find my comment so i write one again. i think there was an error. have a nice week Ebba.
  sara.kapek@gmail.com

 142. Catta says:

  Är glad att din blogg har blivit så populär, kmr ihåg när jag hittade den på blogg.se. Har följt den sedan dess, hade varit stolt över att bära din tröja. Ha dt bra!

 143. Sophie says:

  Hi Ebba!

  Just to say you are an immense inspiration to me, your amazing! Also your vegetarian/vegan diet is beautiful and thoughtful, so well done!!

  sophie.ditchburn@gmail.com

 144. vivian says:

  Hoooray! Now, I’ve been looking forward to this. I guess you’d probably just choose randomly, but I’m still really excited. The tee is so so so lovely. I’m already planning outfits with it in. Oh, so typical me.

  Love, Vivian *crosses fingers*

 145. Tomiko says:

  Hej, du är fin och jag är med! (:
  xoxo

 146. Ida says:

  hej vill jättegärna vinna! skitfin tröja! puss!

 147. My says:

  Hej! Du är grymt snygg och hade definitivt inte haft något emot att ha dig på min mage!

  myfriden@live.se

 148. AMYAH says:

  Du är så himla vacker! xoxo 🙂

 149. olivia says:

  älskar dig, din stil och ditt hår. Är en tapper följare som får sin dagliga dos av inspiration ifrån dig 🙂
  kramisar

  Skulle inte vara helt fel med den snygga tröjan också 😉
  jag är med !

 150. Beatrice says:

  Hej Ebba! Hoppas allt är bra med dig! 🙂
  Tänkte bara tacka för en helt grym blogg med mass fina bilder och massvis med inspiration. Nu på hösten kan man ju bli lite höstdeppig och vet inte riktigt vad man ska ha på sig.. Man känner ingen inspiration alls! Men det är då man klickar in här! Ibland kan man vara här jättelänge och kolla på dina fina bilder, o vips så har man fått inspiration och tips!!
  Ha det fint!! <3

 151. Lovisa says:

  Grymt om man fick äga den där tröjan, ännu grymmare blogg måste jag säga!:) ha de

 152. kelly says:

  jag e med o tävlar! 😀

 153. Rebecca says:

  Du är grym och därför borde jag vinna haha.. Nejmen du verkar vara en väldigt go brud! Det är så konstigt att du bara är ett år äldre än mig och redan har tshírtar med dig själv på haha 🙂
  Kram

 154. Moa says:

  Den är ju superfin, såklart man vill vara med!

 155. Nina says:

  hi Ebba,
  you’re incredibly beautiful and you have an unbelievably good taste. keep up the writing!
  xx
  vlajnic.n@gmail.com

 156. Madeeha says:

  howdyy ebba! its awesome you are the same age as me and we are both veggie lovers! you’ve totally inspired me (: i am actually wanting to learn swedish now because of you, and i wish i lived in a city as green as Umea! i read your blog everyday and follow you on lookbook too 😀 i will be starting my own blog soon, because of you! you are different from every other blogger because of your unique style and appearance. you are proof that no matter how old you are and no matter how you look like (you are absolutely gorgeous by the way), you can be super successful! you make every girl feel beautiful<3

  I live in the states. come visit me in texas please? 😀

  -madeeha

 157. Olivia says:

  Fantastisk utlottning 🙂

  Bästa hälsningar från Malmö!

 158. Arianna says:

  Ebba i love your cloth and your styles. You look amazing in every picture 🙂 Of course i want to compete

 159. mariska says:

  Hi Ebba, totally love ur fashion sense.
  I hope i could win this giveaway,
  greetings from Indonesia
  🙂

  xoxo

 160. josy says:

  I love when you do these! i love love ur blog i can relate to you since im 15 🙂 and ur a huge inspiration for me, I wanted to be a model but im only 5’5 🙁 but all is good love u!!

 161. Bridget says:

  Hey Ebba, I absolutely love your blog and I think that if anyone deserved to get TWO t-shirts designed for them it’s you haha! Well, just keep up the good work and hopefully I can win a shirt with a picture of my absolute favourite blogger in the world! xoxo
  bam_bridget@hotmail.com

 162. Casey says:

  hi! just wanted to say i love your blog! and you really do have fans around the world! this coming from australia! 😀

 163. Vivian says:

  Hello from USA! I love your blog–so jelly of everything you own!! And wow I thought my name was rare, didn’t think there would be another Vivian ^

  vivian.yk.wong@gmail.com

 164. April says:

  Hi ebba! 🙂 this bershka shirt is too cute! Kudos to you and your blog, you provide me the inspiration i need to get through the monotonous weeks in med school!

 165. Martina says:

  klart att jag är med och tävlar!
  kram !

 166. Zoey says:

  I love your blog, since a friend introduced it to me I go on everyday its so cool! I love your outfit posts especially and this tee is really cool!
  <3 from Hong Kong

 167. eiralinnea says:

  ååh, vore asgrymt att vinna en tröja med DIG på + att den är jättesnygg!

 168. TraN says:

  Så stilig tee! Elsker når du har giveaways! Du er så snill mot leserne dine!

  xx

 169. Enerel says:

  Hey Ebba.Love you’re style and love the Tee.I want this tee so deephly.I always checking out youre blog.love love love it.
  blackhatcarol@hotmail.com

 170. ellen ronnedal says:

  hej. jag skulle jätte gärna vinna tröjan! vill också säga att jag älskar din blogg! den är så sjukt bra och du har så finfina kläder. och din hårfärg är så underbar. hela du är så fin så man nästan dör. jag blir alltid så glad av att läsa din blogg! skulle vara superkul om jag vann tröjan. Ha en bra dag! och fortsätt driva en underbar blogg!

 171. Ellen Svensson says:

  hej, ditt hår är awesome! jag har inga pengar men behöver nya kläder : ) ascool tröja <3

 172. mary says:

  hey! cool shirt and blog! i love your look. have a great day sweetie.

 173. Patrizia says:

  the shirt is awesome. So nice that you are doing a giveaway with it. I would love to wear you 😀

  http://thesmallnoble.blogspot.com/

 174. Fredrica says:

  Super fin tröja:) jag skulle gärna gå runt i den!

 175. Katie says:

  Hi, I come from New Zealand and there aren’t many people here that inspire me as much as you, so I can see why you’re the one on the shirt. You are an amazing person and have the most amazing blog.

 176. Annely says:

  Hi Ebba! When I saw your shirt last week in your post, I thought: wow! I can do the same! So I make a picture of me and my little sister with Mickey Mouse ears of Disneyland, you know. It was really a funny picture so proud as I was, I walk to the copy shop and make a shirt with this picture on it. But I live in a small town in the middle of nowhere and that copy shop sucks. I knew it but I thought, give it a try. And guess now, my shirt sucks too. You can’t see our faces and the sweet black Minny Mouse ears you can’t see either… I hope I winn the shirt and can wear that sweet thing anyway, only not with our faces but yours. But I guess your photo is sooo much better!

 177. Susana says:

  Hi ebba!!

  As soon as you posted the pic of the shirt I wanted to get one!!! It’s so pretty keep up the good work your like a fashion icon!!
  Thankss

  Susana

 178. Line says:

  I would love to win it! hugs

 179. cornelia says:

  mycket fin tröja. gillar trycket skarpt.

 180. Hiltje says:

  Hi Ebba,

  I´ve just randomly read some other comments from your fans and they are really spread out over the world! I think your fashion sense is great and effortless because it always seems to come so easy to you. I wish I would´ve been that awesome when I was sixteen but now at 21 I am beginning to follow my own style with the inspiration I get from amazing bloggers like yourself. Keep on being yourself because that´s what inspires us all so much!

  Greetings from Holland,
  A big fan of your hair, Hiltje

 181. Khristine says:

  Hi Ebba!! I really really adore you! 🙂
  email:ke51890@gmail.com

 182. Sarah says:

  Ja, vad ska man säga? WANT WANT WANT!! Så galet snygg tröja! Om det inte var alldeles tydligt så är jag med!

 183. Elanor says:

  Hi Ebba,
  jyou’re now on TWO t-shirts – how cool is that?!
  I like how you’ve often spoken of yourself as “not-quite-a-model-yet”… that’s very modest, I must say, even though you’ve now been mentioned on so many sites, have been doing masses of catwalks, shoots etc. Not to mention that even at your young age (back when you were 15) you’re whole idea of style is so unique and has inspired so many (incl. me).
  You aren’t just obsessed with yourself but post pics of your life too, not to mention lovely food, yum ^^
  I really like the new tee cause it seems very retro (been thinking about making one alike myself – I LOVE the ears and attitude!)
  Well, hope you’ll continue updating us about your life for a long time to come 🙂
  Love Ellie

 184. Nathalie says:

  Jag är gärna med och tävlar! 😀

 185. cassandra pg says:

  love the print!
  you are adorable!

 186. Laura says:

  It’s so cool that you have your face on a t-shirt!!
  lauraab86@hotmail.com
  http://lovelyprettyworld.blogspot.com/

 187. Jeline says:

  Hey Ebba! You are sooo awesome. Love your blog and everything and OMG, love the shirt! Hope I’d win it. ♥

  jeline_catacutan@yahoo.com

 188. Maja says:

  Hej Ebba! Helt fantastisk blogg! Jag är mer än gärna med och tävlar om tröjan!
  maja_pihl@hotmail.com

 189. Caterina says:

  hej Ebba! I think for me hanging around with my favourite blogger on my tee would be extremely great! and you must be really proud of the amazing work you do! keep on and enjoy it as we do!
  kellywatchthestars@hotmail.it

 190. Samantha says:

  Hi Ebba, greetings from Australia ! I love your blog and visit everyday to make sure I never miss an update ! You’re so beautiful and deserve every bit of success that comes your way. Much love and thank you for having an amazing giveaway ! <3

 191. Nanna says:

  Hej jag är med och tävlar!
  Vill bara säga att du har en ascool blogg!

 192. Marte says:

  Hei Ebba!
  Jeg er ei jente fra Nabolandet på 15 år. Har virkelig blitt inspirert av bloggen din og absolutt hele deg. Du er absolutt helt nydelig. Stå på videre, og fortsett å inspirere jenter verden over!

 193. clara says:

  är med och tävlar!

 194. clara says:

  är med och tävlar!
  vore ju grymt om man vann

 195. Kristina says:

  Me want it reallt bad hit mewith the sexy T-shirt!

 196. Annie says:

  Hi Ebba! The shirt is amazing! My email is lollipops_sweet(@)hotmail(dot)com. Greetings from Australia <3

 197. linda says:

  Åh vilken fin t-shirt!!! Vill absolut vara med i tävlingen 😀

 198. Lisa says:

  Oh, this is such a nice shirt. My e mail is LisaNehrkorn@web.de

 199. Linnea says:

  hej, du är fin. 🙂 pepp!

 200. katharina says:

  hey . it would be nice to get the shirt to austria : )

  greets from austria .

  iinchjen@hotmail.de

 201. katharina says:

  hey . it would be nice to get the shirt to austria : )

  greets from austria

  iinchjen@hotmail.de

 202. katharina says:

  hey. it would be nice to geht the shirt to austria : )

  greets from austria

  iinchjen@hotmail.de

 203. katharina says:

  oh I’m sorry for so much comments . there went something wrong .

 204. Jenny says:

  Jag gillar verkligen den tröjan!! 🙂

  Jennyy424@hotmail.com

 205. Paula Justine says:

  Bonjour Ebba! I am not from Sweden and don´t have a blog but I am like checking on your blog all the time (literally, haha). Anyway, I am really inspired by your style, your spirit, and even though I would really love to win the shirt (therefore: jesuispaula@hotmail.com), I am writing this comment more to say that you are pretty amazing! Oh, and my little sister just said that you look like the little mermaid Arielle – Salut!

 206. Julia says:

  Hej! Jag är med i tävlingen! 🙂

 207. Sofi says:

  Klämmig bild!

 208. Ainara says:

  Heeeey ebba!! I absolutly love everything about you and your blog, you’re so lovely and unique and its unbelievable the talent you’ve got for such a young age! You inspire me to be however I want and not care about been too young or different 🙂 I think its amazing that you’re on a tee and it is veeery nice by the way! Greetings from Madrid, Spain!! 🙂

 209. Emma says:

  gaaahh! så snygg den är, och så snygg du är på bilden!

  puss! /Emma

 210. agnes says:

  HI EBBA, im you big fans from HONG KONG which is a city part of China. I really love the way you dress and i think it’s absolutely adorable. i’ve following you blog for long and for that zara tee, i would like to have it but even i searched for many auction site,i still cannot find it. so when i see your new tee from bershka, i wondering did ut sell worldwide? and the second come to mind was can i ask friends in sweden to buy for me. This time i can get an opportunity to express my admiration towards you.

 211. LOVISA S. says:

  Supersnygg! Såklart jag är med! (mejladressen är thefashiondiary-kontakt@live.com, om du inte ser den när man fyller i jag vet inte) 🙂

 212. Olga says:

  I really love your look and your long legs, which are opposite to my own. : c I really like how you dress, for me you’re original.
  If someone were put my photo on a shirt I would be very surprised in a positive sense. 😉
  I send big hugs ;))

  cocoabutter@op.pl

 213. Julia says:

  Super snygg tjej och supersnygg tröja! 😉

 214. Hanna H says:

  Najs majsig röja. Snyggt motiv!

  Ha det gott igelkott! 🙂

 215. Sofia says:

  supersnygg tröja, supersnygg blogg och supersnygg Ebba! I’m in, helt klart! :))

 216. paula hercules says:

  VÄRLDENS snyggaste tisha, och jag blev så himla sugen på att köpa en själv, men plånboken skriker. Mitt långdistansförhållande gör att budjeten är tight för att vi ska kunna ses. Så det är kändes som ett tillfälle jag måste ta! För övrigt är du underbar och din blogg är awesome 🙂 LOVE

 217. jet says:

  Klart jag är med!! 😀

 218. Naville says:

  Hello girl, you are super cute
  you remind me of effy from skins 😉

  navillet @ gmail . com

  thanks

  xoxo

 219. Anne says:

  Din stil är inte att leka med måste jag säga! Sjukt snygg!

 220. Sigrid says:

  En av din biggest fans!!! det här är epic !!! du äger Ebba <3

 221. caroline says:

  tudelu! Tänkte bara säga att du är otroligt inspirerande, keep up the good work!

 222. Sigrid says:

  Jag älskar det här! Och jag vill haa!!!! Jag är en av din Biggest FANS! =) puss o kram! -Sigrid x0x

 223. Lina says:

  min garderob och jag skriker efter nya kläder med min plånbok ekar tomt efter endel personliga kriser som ätit upp alla pengar jag sparat. skulle bli så uppiggad av att få det här lilla guldkornet!

 224. alex says:

  Håller mina thumbs för att jag vinner, riktigt cool tröja & diggar din blogg!

  alexandra.loven@minervaskolan.se

 225. Julia says:

  Hade varit en äran att få ha denna fina tröja i min outfit:) ha en bra dag :)!

 226. fanny says:

  Lova, är ingen kreepy stalker som vi ha dig på mig <3 haha nej men älskar din blogg och tycker tröjan var as ball 😀 skulle gärna vilja haren fören e snygg 😀
  fanny_fristedt@hotmail.se

 227. Viktoria says:

  Är mer än jätte gärna med!!
  Viktoria_jansson96@hotmail.com

 228. Christine says:

  I’ve just discovered your lookbook and blog and I love it already! You style is amazing and you have become one of my new inspirations 😀
  cheristine-lullaby@hotmail.com

 229. Emma E says:

  Sitter säkert galant! Jag är självklart med och fortsätt med det du gör<3

 230. Lauray says:

  Loooooooove the shirt ! and your blog and style:—–)

 231. Sylvia P says:

  Hi Ebba! Sylvia here (: i love all your looks and the way you wear them! i bet you can make any clothing look good, that’s what me and my sister say. thanks for this opportunity, i love that shirt!!
  thanks 🙂
  tigernoda@hotmail.com

 232. Sylnoda P says:

  Hi! Kia Ora from New Zealand!
  I read that you wanted to come to New Zealand one day, and oh my gosh you should!
  It`s so beautiful here, like you haha
  BYE!
  sylnoda@rocketmail.com

 233. Ruth McS says:

  Hej Ebba från din buggest fan i Nya Zeeland- I would love to win your t-shirt!! Its so cool and in New Zealand summer is just starting so it would be perfect!

 234. Aria says:

  Hey, Ebba ! I’m Aria and I’m from Ruse,Bulgaria. I want this gorgeous shirt but there isn’t that shirt here in Bulgarian Bershka Store…
  It will be nice to get the shirt !!! I hope my luck is good : )
  Greetings from Bulgaria ! ^^

 235. Aria says:

  Hello Ebba !
  I’m Aria and I’m from Ruse, Bulgaria. I searched this great shirt, but there isn’t in Bulgarian Bershka store… I will be very glad if I get it, I hope my luck is good 🙂

 236. Laetitia says:

  hi!
  my name is Laetitia and im from germany but right now i’m living in Tokyo for 2 months!
  I love your blog! ( I bet you hear that 100 times a day but now that i found the courage to post something here, i thought that i might as well tell you!)
  I hope ou keep on posting these gorgeouse things for a long time!
  greetings from Tokyo!

 237. Amanda says:

  Hey Ebba! I love following your blog, it always makes me smile. My sister just moved to Australia but whenever we catch up we always talk about your latest look. I’d love to be in to win the shirt! Keep up the good stuff! a_scoopa@hotmail.com

 238. elin says:

  Inspirerande blogg med supersnygga bilder! Och tröjan var också fin 🙂

 239. betti says:

  ei! i’m betti from italy 🙂 i discovered your blog and i really like and appreciate it! keep on going like this <3

 240. isabell says:

  måste kännas vråltufft att vara på en t-shirt sådär.
  om jag vann den skulle min finaste syster få den iaf. 🙂

 241. Alice Lindow says:

  gud vad du är snygg, jätte snygg stil har du oxå. SNYGG TRÖJA!!!
  jag är med!!:))

 242. Nadine says:

  duuude den är snyggast typ så jag skulle inte tacka nej till att ha den!!

 243. agnes says:

  jag vill gärna ha den snyggingen i min garderob! 🙂

 244. Lidia says:

  It’s amazing shirt! I haven’t won in competition so I hope that I would have luck this time. haha 🙂 Kisses from Poland!

 245. Ania says:

  Hi Ebba! Cute shirt, congrats 😀

 246. Demi Knight says:

  Heee sweet Ebba,
  I love your blog and I wanted to concratualate you with this! It must feel awesome to be on a shirt!
  So, I’m a 15-year old girl trying to live life in the best way just like you. Your blog is a true inspiration and I know I’m not just speaking for myself.
  Weather I’ll win the shirt or not: just wanted to tell you that I’m your ‘fan’ and that you’re amazing!
  Love, Demi

  My e-mail: demiknightslife@hotmail.com

 247. Emma says:

  jag ramlade in här och kommer nog stanna till här fler gånger! poss (:

 248. Alice says:

  Tröjan går det inte säga mycket mer om än att den är grymt snygg!! Kommer att matchas med svarta jeans, låga kängor, skinnjackan och en stor mysig halsduk i höstkylan. Dessutom påminner den väldigt mycket om min rå snygga Halloween-outfit, kan du gissa vad jag ska vara? 😉

 249. Ellen says:

  I really really admire you in every aspect! You’re such an extraordinary person! I wish we had more people like you in Poland- people who are not afraid to share their style and take care of environment friendly lifestyle! You’re my biggest inspiration every day!
  Big hugs for you! 😉
  mczok@poczta.fm

 250. Julia says:

  Hej jag tycker du har en sån himla häfftig stil. Jag tycker att din blogg är jättebra och trots att du är en sån stor bloggare är du inte jätteegoistisk som man kan bli och det gillar jag 🙂

 251. Alanna says:

  You have such a beautiful sense of fashion and style. And you are beautiful as well! I look to you so often for inspiration! 🙂 Too bad I don’t know swedish. Except “du fluffiga!” which I think means “you are fluffy!”… Oh, well. 🙂 Have a wonderful morning/day/night, whatever time it is where you are when you read this! 🙂

 252. Nellie Tulyakova says:

  Hi, Ebba! I am your fan from Russia!! I congratulate you on such success as week of a fashion in Umeo, and as with this beautiful T-shirt with your print! I consider that it is really healthy!! You inspire me your style. It is magnificent, but at the same time is very practical! I will tell a little about myself: my name is Nelli, 17 years, live in Russia. I told about you to the girlfriends, I publish your looks, and they in delight from your blog!! Your blog has popularity and at us in the country as in some social networks, such as vkontakte, there is a group devoted to you! There publish your photos, and all of us very much you we love!! It would be pleasant to me to receive this T-shirt as to Russia it is not has reached, and it really is sad. Successes to you, Ebba!! ???? :3 nellytulyakova@gmail.com

 253. Nellie says:

  Hi, Ebba! I am your fan from Russia!! I congratulate you on such success as week of a fashion in Umeo, and as with this beautiful T-shirt with your print! I consider that it is really healthy!! You inspire me your style. It is magnificent, but at the same time is very practical! I will tell a little about myself: my name is Nelli, 17 years, live in Russia. I told about you to the girlfriends, I publish your looks, and they in delight from your blog!! Your blog has popularity and at us in the country as in some social networks, such as vkontakte, there is a group devoted to you! There publish your photos, and all of us very much you we love!! It would be pleasant to me to receive this T-shirt as to Russia it is not has reached, and it really is sad. Successes to you, Ebba!! nellytulyakova@gmail.com

 254. Evonne says:

  Hi there, ebba! I’m from Singapore and I’ve been reading your blog for the past two years. I must say that I’m still as intrigued by your impeccable sense of style and bright personality as before. Just gonna keep this short and sweet. Stay gold, ebba. xoxo.

  evonne.megan@gmail.com

 255. Selma says:

  I’m in! Hvem vil vell ikke gå rundt med deg på magen? 😀

 256. Julia says:

  Hej Ebba! Jag är jättegärna med och tävlar om den snygga tröjan, hoppas du får en fin helg. Kram!

 257. E M M A S V Ä R D says:

  När jag såg denna tröjan ville jag ha de direkt, den är perfekt passform och allt. Men pengarna är lite snålt för en student som jag, så hade inte råd med den, fast den var en dröm på en tröja. Skulle vart underbart om jag vann den.

 258. Hanna says:

  Hej Ebba! jag skulle mer än gärna vara med och tävla om den snygga tröjan!:) kram

 259. Julia says:

  Åh vad kul, är gärna med och skulle drömma om tröjan!

 260. Adeline K says:

  Hello Ebba ! I’m from indonesia, and i often see your looks. You’re stunning and pretty, i love how you mix your outfit 🙂 you re the best <3

  Email : squirrle_adelin@yahoo.com
  See ya xoxo

 261. Elizabeth says:

  You wouldn’t read this up to here, would you? I’m Elizabeth, an Indonesian who lives in New Zealand (I remember in an interview with lookbook, you said you’d like to travel down here. Please do!!!). I’ve read your blog since April last year. Anyway, you’re such an inspiration. I even bought the same Mango dress that you wore before and some other stuff too! rusli.elizabeth@gmail.com

 262. Ida says:

  Hejsan Ebba, jag är jätte gärna med och tävlar! Ha en bra dag! ^^

 263. Lina says:

  Skulle jag vinna denna tröja, skulle jag nog på alla tävlingar i fortsättningen avböja. Liksom att vinna en tröja med dig på, det gör ju ganska få! För att inte tala om själva trycket, av alla tröjtryck jag har sett så bräcker det ganska mycket! Och du är ju så himla fin och bra, så en tröja med dig på borde alla ha! Puss och kram, hoppas du inte tycker att min hälsning var för lam! 😉

 264. maja says:

  hi ebba!
  I love this shirt so it would be really awesome to win it!
  and I wanted to add that I love your style and I could spend the whole day looking at your lookbook outfits! 😀 sorry if it sounds freaky but it’s the truth 🙂
  greetings from germany
  xx maja

 265. Christina Z says:

  Älskar din stil Ebba. Och tröjan är jättefin. Haha, för hoppas på att jag vinner 🙂

 266. Ebba says:

  Hej Ebba! Älskar verkligen din stil och hela dig! Är också en rödlätt, kreativ Ume-tjej! Skulle betyda mycket att vinna!

 267. Emmi says:

  hej ebba!
  älskar din blogg!
  jag skulle så gärna vilja vinna tröjan för jag tycker den var helt underbar, jag har aldrig vunnit något på någon blogg förut så det skulle verkligen betyda allt för mig

 268. scarlett says:

  är väl bara att hålla tummarna nu då. :p

 269. Stella says:

  galet snygg tröja! och jag har den storleken också så det vore jätte kul att vinna! 🙂
  kram på dig

 270. Erica says:

  Gillar tröjan. alot. Håller tummar och tår 😉 P.s. Har total snöat in mig på din blogg. älskart!

 271. Linda says:

  Tröjan skulle helt enkelt se grym ut på mig.

 272. E m e l i a G u n n a r s s o says:

  Sjukt cool tröja!
  emeliagson@spray.se

 273. HueChi says:

  I think the shirt looks really cool and it is also easy to wear too. i like it. hope i’ll have it. my email: groovy_chick_hc@yahoo.com

 274. Jennifer says:

  Hi! I have probably missed your giveaway, but it would be great if not!.. here is my entry 🙂

  I love your blog- you are such an inspiration! Keep it up!

 275. maja - FOTO - fotogeniquee says:

  Det hade varit grymt kul att få den tröjan. Så himla snygg och fin och passar perfekt nu på hösten! Hoppas det inte är försent.

 276. Malin says:

  Jättefin blogg och jättesöt tröja. (önskarmigsjälvlyckatillhär)

  malin@drag.nu

 277. Ebba Zingmark says:

  Malin: Tyvärr, tävlingen är redan avslutad. Håll utkik det kommer fler tävlingar framöver 🙂

Comments are closed