ME IN MEDIA

Det var länge sedan jag skrev om mina features i media, så jag tycker vi kör på ett sådant inlägg nu. Den senaste tiden har jag synts i LOOK magazine i London. Jag har även utsetts till “best streetstyle of Stockholm Fashion Week” i NYLON Japan. För ett par veckor sedan var jag med på en rolig liten intervju i TUNTEA magazine HÄR (och blev även avritad, så himla fint!). Till sist syns jag också på Styleloving.com i mina fantastiska Lovelysally-tights md statyer på. Ha en fin tisdagskväll hörrni!

 

It was a long time ago I wrote about my features in the media, so I think it’s time for a post about that now. Recently I appeared in LOOK magazine in London. I’ve also been named the “best street style of Stockholm Fashion Week” in NYLON Japan. A couple of weeks ago I made a fun little interview in TUNTEA magazine HERE (and they also made an illustration of me, so cute!). Finally, you can find me on Styleloving.com in my amazing LovelySally tights. Have a nice Tuesday night guys!

3 responses to “ME IN MEDIA

  1. Anna says:

    Åh vad kul för dig!!

  2. LINN says:

    SÅ gullig illustration! 😀

  3. myhrans says:

    åh vad roligt!

Comments are closed