MBFW STHLM DAY 3

 

Dagen började med Altewai saome’s visning som var sjukt bra, även om det inte direkt var min stil. Grymma silhuetter med mycket markerade midjor och color-blocking. 

 

The day began with Altewai Saome’s show, which was really good although it wasn’t exactly my style. Cool silhouettes with marked waists and color-blocking.

 

 

När jag stod och väntade på att showen skulle börja (brukar alltid lämna min väska och jacka på stolen och ställa mig bland fotograferna istället, får så mycket bättre bilder då!) så vände sig plötsligt killen brevid mig om och ba “kan vi inte bara prata med varandra? Jag är så himla uttråkad!”. Efter visningen hängde vi lite i pressrummet för att ladda telefonerna och dricka lite kaffe för att sedan gå på Greta. Kul!

 

When I was waiting for the show to begin (I always leave my bag and jacket on the chair and sneak in among the photographers instead, I get so much better pictures then!) the guy next to me suddenly turned around and said “can we just talk a little? I’m so bored over here”. After the show we hung out a bit in the press room to charge our phones and drink some coffee. Then we went to Greta’s show.

 

 

Jag visste inte mycket om Greta innan jag gick dit men blev faktiskt positivt överraskad, även om det var aningen för damigt för mig.

 

I did not know much about Greta before I went there, but I was actually positively surprised, although it was slightly too lady-ish for me.

 

 

Sedan tog vi en taxi till Mes Dames visning, som var i en stor kyrka.

 

Then we took a cab to the Mes Dames show, which took place in a beautiful church.

 

 

Här är den enda bilden jag hann få av min outfit, som sagt satsade jag på silvriga detaljer! 

 

Here’s the only picture I could got of my outfit, like I wrote earlier I focused on silvery details!

 

 

Visningen var i alla fall jättebra, verkligen av mina favoriter!

 

The show was great, really one of my favourites!

 

 

Vi kurade lite inne på Berns mellan innan det var dags för middag.

 

We hanged out at Berns before dinner.

 

 

Sedan kurade vi inne på Bukowskis för att slippa stå och vänta på bussen till TIGER-visningen i den extrema kylan. 

 

Waiting for the bus to TIGER’s show.

 

 

På TIGER träffade jag Hanna och hennes snygga vän!

 

 

Visningen var jättebra! Klassisk och androgyn.

Efter det var modeveckan slut och det kändes lika delar skönt och tråkigt då jag åkte därifrån. SJUKT intensiva dagar! Det är SÅ himla kul att hänga med alla fina bloggvänner igen men också ganska ansträngande för mig som inte är så van vid allt minglande, haha. Nu längtar jag till nästa modevecka!

 

The show was great! Classic and androgynous.
After that the fashion week was over and it felt equal parts nice and sad when I went to my train. SO intense days! It was incredibly fun to meet all blog friends again, even though it’s very exhausting, haha. I’m already longing for next season’s fashionweek in Stockholm!

2 responses to “MBFW STHLM DAY 3

  1. myhrans says:

    Åh vilka fina bilder!

  2. ebbazingmark says:

    Svar till myhrans:
    Tusen tack!

Comments are closed