Lussebullar, shoppingtips och inspiration.

Ditt bästa shoppingtips? Överkonsumera inte! Köp inte en massa it-plagg bara för att du läst att det är hett, tänk över dina köp och var säker på att du kommer använda plagget. De bästa fynden gör du på loppisar och second hand! Släng aldrig plagg du vuxit ur/inte gillar, ge dem till myrorna istället.

Kladdkaka eller lussebullar? Båda! Och varför inte på samma gång? Jag är verkligen en fikamänniska!

Är du modell och i så fall vilken agentur? Nja. Jag har gjort en del jobb men det mesta har jag fått genom bloggen. Har kontakt med både Mikas och Elite, men är inte signad av någon än.

Senaste du såg som inspirerade dig? Denna bild såg jag hos Sania Claus, oh så ballt!

Favoritbloggar? Modetternas bloggar läser jag såklart, Mira och Thildas blogg (Blir alltid så avundssjuk på alla balla fotomiljöer se har kring sig. Helt sjukt!), syrran och vännernas bloggar, Sania Claus och Signe såklart.

Bästa låtarna just nu? There, there med Radiohead, Bjurö Klubb med Laleh, Den Döda Vinkeln med Kent, California Dreamin’ med the mamas and the papas, Hide and seek med Imogen Heap, Influensa med Säkert och Håkans nya. 

Varför bloggar du så lite? Jag bloggar minst en gång per dag och det tycker jag räcker. Jag vill att bloggen ska vara en kul grej (vilket det verkligen är!) och inte så påtvingad- jag lägger hellre lite mer tanke bakom färre inlägg än postar en massa meningslösa inlägg bara för att uppdatera.

Din stil är sjukt cool, brukar du gå runt så i skolan och dylikt också? Tackar och bockar! Yep, alla outfits jag har på bloggen använder jag i skolan/på stan/på festligheter och så vidare. Ibland händer det att jag lägger på klackar på bilden som jag kanske inte har i skolan då det är lite för opraktiskt.

12 responses to “Lussebullar, shoppingtips och inspiration.

 1. jenny says:

  det är en fotograf vid namn viktor vauthier som har tagit den bilden, han är otrolig!

 2. Cindy says:

  Signe som i Signe Siemsen? Så passande, ni är två av mina favoritbloggaren!

 3. Ebba Zingmark says:

  Cindy: Precis, hon är grym!

 4. Emma says:

  Är den hårfärgen du har nu din naturliga? 🙂

 5. Maryam says:

  I totally agree, that photo is incredible!

 6. Youngseo says:

  My favorite blogger is Ebba ! hehe
  I understand what you write because I use google translation hehe 🙂

 7. johanna says:

  Cool bild och förresten älskar jag ditt hår! 🙂

 8. Elin says:

  härliga svar! 🙂

 9. Ellinore Sånge says:

  Love it!

 10. ewelina says:

  vem är thilda, länka gärna till hennes blogg!
  superb blogg! 🙂

 11. Ebba Zingmark says:

  Ewelina: Mira och thilda är systrarna som står bakom den grymma bloggen 365days.devote.se 😀

 12. Thilda och Mira says:

  Åh!! Tillbaka kaka på dig. Dina bilder är underbara och du gör dig fantastiskt bra bakom kameran!

Comments are closed