Looks like we made it

Denna är en outfit jag gärna drar på mig även i vår/sommar. Jordnära toner, ganska basic. Shorts och halsband från H&M, tee från monki, kängor second hand.

Såg att det låg uppe ett “sno stilen”-repotage med mig på modettes framsida. Här hittar ni det! I övrigt sitter jag för tillfället bänkad framför teven och sveriges mästerkock. Jag vet inte vad det är med mig och matlagningsprogram, men jäklar vad jag tycker det är kul att kolla på. Haha!

Translate: This is an outfit i want to wear this summer/spring too. I like the earthy colors, and the rough feeling. The tee is from monki, the shorts and necklace is from H&M, the shoes are second hand.

6 responses to “Looks like we made it

 1. Maryam says:

  These photos are amazing! And I love your boots!

 2. Bernhardina says:

  Älskar bilderna!

 3. felicia says:

  underbara och jordnära bilder!!

 4. Danny says:

  du är så jävla vacker!

 5. Paula says:

  Hur får du sådan volym i håret? Är det naturligt eller fixar du det något? 🙂

 6. sonia says:

  Älskar första bilden!

Comments are closed