Lite Läsning

Förresten hittar ni en intervju med mig HÄR. Tänkte ni kunde läsa den medan jag sitter och betar av allt plugg jag missat (Inte minst har jag mattenationella på torsdag, ångest!). Det är bara att kämpa in i det sista, om ett par veckor är det klart och jag kan ägna all tid jag vill till att jobba med bloggen!

 

ps. Nu är det sista chansen att delta i utlottningen av mina klänningar HÄR. Ikväll drar jag vinnaren!

 

By the way, you will find an interview with me HERE (use google translate to translate it). Thought you could read it while I stuck with all my homework (not least, I have a National math test on Thursday, aaarghh!). I just have to fight a few more weeks, then the summer break will begin and I can spend all the time I want to work with the blog!

 

ps. Now is the last chance to participate in the giveaway of my dresses HERE. Tonight I’ll publish the winner!

 

2 responses to “Lite Läsning

 1. myhrans says:

  Du har så himla fin stil!

 2. Patricia Blaj says:

  Thanks again for the giveaway, you’re the best ♥ I’ve got a lot to study myself, so I know what you mean! Good luck 🙂
  Lots of love,
  Trish
  http://wingsforliberty.com/ (9 days left to join my giveaway!)

Comments are closed