LET’S GO TO THE BEACH

 

 

 

 

Min senaste artikel på FashionCorner handlar om badkläder! Denna bikini från Triangl har fått följa med mig på tågluffen, den är så himla bekväm. Gå in på Devotes framsida för att läsa mer! 

 

My latest article at Devote’s front page is about swimwear. This bikini from Triangle is with me on my interrail right now, it’s so comfy. Check out Devote’s frontpage to read more!

12 responses to “LET’S GO TO THE BEACH

 1. myhrans says:

  Du ser så fab ut i din bikini och färgglada schal 🙂

 2. Amalia says:

  Hello Ebba! Have you heard about the new photo app Spin My Planet? ( It is perfect for bloggers) Check it out here http://www.spinmyplanet.com. I Think both you and your readers will love this feature! Give it a try, Thank you!

 3. Jennifer Johansson says:

  Hej! jag har funderat länge på att skaffa just den där bikinimodellen och då är det en del saker jag undrar: vilken storlek har du på bikinin? och passar bikiniöverdelen bra på dig? för jag har nämligen 70A i bh-storlek och är så himla rädd att överdelen ska vara för stor för mig med mina platta bröst haha. så skulle vara hur snällt som helst om du svara på denna kommentar, för känns ju väldigt onödigt att lägga ner pengar på en bikini om den ändå inte passar!

 4. Celia Sánchez says:

  Love how you wear turquoise

  http://labloguerapelirroja.blogspot.com

 5. jennytingvall says:

  alltså den bikinin är så galet snygg!

 6. ebbazingmark says:

  Svar till Jennifer Johansson:
  Hej Jennifer! Jag har stl XS och jag tyckte först att trianglarna i överdelen såg aningen små ut på, nu har jag vant mig och tycker den passar perfekt. Jag har också 70A i bh stl. Denna modell passar ju bra på småbröstade personer så XS blir nog bra till dig också 🙂

 7. ebbazingmark says:

  Svar till myhrans:
  Tack Myhrans 🙂

 8. illustrationdaily says:

  Åh den bikinin är så jäkla snygg, passar liksom alla kroppsformer också! 🙂

 9. Diman Dilir says:

  så fint!

 10. ebbazingmark says:

  Svar till amanda chic:
  Thanks 🙂

Comments are closed