LET’S GO RUNNING

 

 

 

Set- Junkyard, shoes- Sarenza

 

I veckan bjussar jag på en artikel om de snyggaste träningskläderna i butik just nu! Själv har jag väl inte varit superaktiv på den fronten i sommar, men jag har gjort mitt bästa för att springa min 6km-runda några gånger i vecka i alla fall. Fast nu på luffen så får det räcka med alla promenader vi går i de olika städerna vi besöker, det blir rätt mycket i längden kan jag lova. Puss!

 

This week I’ve made an article about the best-looking workout clothes in stores now! Personally, I ‘ve not been super active this summer, but I have done my best to take my 6km run a few times a week anyway. Though now on the interrail I think it’s enough with all the walking we do in the different cities we visit, and that’s ALOT. Kiss!

7 responses to “LET’S GO RUNNING

 1. carsosvin says:

  Men DAMN vad snygg!!

 2. jennytingvall says:

  Snygg!

 3. KEVIN CHRISTIAN LA'LANG says:

  Amazing set ♥ Lovely!

  IPIHIPPIE

 4. linn says:

  super snygg 😀

 5. vickyblogg says:

  Alltså älskar dina bilder & du är så snygg!

 6. Astrid says:

  Kolla in min blogg, har lagt upp en lana del rey lookbook video och skulle bli väldigt glad ifall du såg den! 🙂 http://www.nattstad.se/aastridsvensson

 7. illustrationdaily says:

  Riktigt snygga träningskläder!

Comments are closed