Let the good times roll

 

 

I’ll show you the rest of this look tomorrow!

 

AH! Nu är det en enda röra i mitt huvud! Har SÅ mycket som måste göras, organiseras, svaras på, packas och tvättas. Dessutom har jag lyckats dra på mig en förkylning- så himla dålig timing! Men jag får väl skylla mig själv så hårt som jag har kört på de senaste månaderna. Jag förstod nästan att jag skulle få en utmattningsförkylning. Nu längtar jag bara tills jag kan sätta mig ner på flyget och bara koppla av. Jag är så sjuuuuuukt taggad!

 

AH! It’s a mess in my head right now! I’ve got SO much that has to be organized, answered to, packed and washed. I also feel I’m starting to get a cold- such an amazingly bad timing! But I have myself to blame myself since I have been working so hard the recent months. I predicted that my body would react by getting a cold. Now I cann’t wait until I’m on the plane. and the only thing I can do is just relax. I’m sooooooo excited now!

3 responses to “Let the good times roll

 1. myhrans says:

  härliga bilder! 🙂

 2. Jeline says:

  Gorgeous as usual! x

  sartorialust.blogspot.com

 3. jessica says:

  Jag vet ju inte hur mkt fritid du kommer ha och så, men jag är i NY för att modella under fw och det vore superroligt att träffa dig! kram (lämnar min mail)

Comments are closed