LET ME INTRODUCE..

 

(wooden iphone case from Alice’s pig)

 

Måste bara visa er en ascool grej jag tog med mig hit till Berlin- min EcoSpeaker! Det är en miljövänlig högtalare gjord i bambu som funkar med alla telefoner och surfplattor, helt utan sladdar eller bluetooth. Allt man behöver göra är att lägga telefonen ovanpå högtalaren och vips så strömmar det musik! Låter kanske lite säljigt, jag vet inte, men jag är så fascinerad av denna lilla manick. Dessutom är den himla snygg och billig! HÄR finns den att köpa.

 

(Sirran och jag har förresten varit på marknad hela dagen, så himla mysigt. Älskar att det är marknader överallt här i Neukölln, verkligen älskar!)

 

I just have to show you a super cool thing I brought with me to Berlin- my EcoSpeaker! It’s an environmentally friendly speaker made ​​of bamboo that works with all phones and tablets, completely without wires or bluetooth. All one needs to do is put the phone on top of the speaker and then the music streams out of it! Maybe this sounds a bit “advertise”-ish but I am so fascinated by this little gizmo. In addition, it’s so stylish and cheap! Click HERE to read more.

 

(Anyway. Sirran and I have been on a market all day, soo lovely. I really really love that there are markets everywhere here in Neukölln!)

8 responses to “LET ME INTRODUCE..

 1. Anette Starby says:

  Vilket bra tips & det måste spanas in. Jag älskar oxå marknader & hoppas du hittade några fynd.
  Mvh Anette Starby

 2. Sigrid says:

  Hur är ljudet på högtalarna då? 🙂 Jämfört med liknande.

 3. Maria says:

  Hej! Vad kul att du har flyttat till Berlin. Själv bor jag in London och ångrar inte en sekund att jag lämnade Sverige. Jag undrar bara hur mycket tyska du kan prata? Jag flyttade till London mest för att det vara lätt med språket men känner mig nu sugen på att flytta vidare till ett annat land (Tyskland/Italien/Frankrike). Men eftersom jag inte kan något av språken är jag lite osäker?

 4. corneliasinterior says:

  Wow va cool!

 5. andreaborefur says:

  Nämen vilken grej, vill också ha en sån! 🙂

 6. ebbazingmark says:

  Svar till Sigrid:
  Det är lika bra som andra högtalare i samma prisklass! Jämför man men tex. en jambox så är den lite sämre dock 🙂

 7. ebbazingmark says:

  Svar till Maria:
  Hej Maria!
  Jag talar faktiskt ingen tyska alls men hittills har det gått jättebra. 99% av alla under 35 talar bra engelska, och eftersom tyska är rätt likt svenska förstår man faktiskt ganska mycket ändå 🙂

 8. Ania says:

  wow! super ♥

Comments are closed