Låt känslorna blomma!

 

 

Fick möjligheten att prova dessa fina LDB-produkter häromveckan och måste bara säga MUMS! De luktar SÅ gott (även om förpackningarna kanske ser lite väl “chica” ut för min smak). Jag älskar ju budgetprodukter, men ibland märks verkligen prisskillnaden på kvalitén. Det gäller hur som helst inte dessa, kommer säkert köpa dem igen!

Men okej. Vill ni veta vad det bästa är? LDB har en kanpanj som går ut på att tävla ut en resa till Paris och massor av härliga LDB-produkter på latkanslornablomma.se. Allt ni behöver göra är att skapa en fin poster på deras hemsida, så himla roligt för en graf-elev som mig! Kolla bara på dessa fina bidrag! Varje vecka får utvalda vinnare ett kit som mitt eget här ovan hemskickade, och i slutet av perioden är det alltså en lycklig vinnare som får åka till Paris. Läs mer HÄR!

 

Hey! I just found some new favourite budget products that smella amazing! I’m also writing about a contest about a trip to Paris in this post, but that’s only for swedish citizens (sorry guys), Do you have any favourite budget products?

4 responses to “Låt känslorna blomma!

 1. Ellen says:

  men är de bra för miljön och djuren då?

 2. ebbazingmark says:

  Svar till Ellen:
  De är inte djurtestade, men troligtvis inte ekologiska!

 3. Emma says:

  Dermatologiskt testad kallas även hudirritation. Så tyvärr LDB djurförsök.

 4. ebbazingmark says:

  Svar till Emma:
  Vänta nu, kan du utveckla? Jag har mailat och frågat om de använder sig av djurförsök och fått ett nej till svar. Känns jätteviktigt för mig att inte främja någonting med djurförsök, så har du mer info vill jag jättegärna veta mer!

Comments are closed