KUPÉ

Jag läser alltid tidningen Kupé när jag åker tåg, och igår var inget undantag. Det var lite kul när mitt eget ansikte plötsligt dök upp på en av sidorna! Har fortfarande inte vant mig vid att se mig själv med bortsminkade ögonbryn, haha. Glasögonen är från E&E.

Translate: When I travel by train I always read the magazines onboard. It was fun to find my own face at one of the pages in KUPÉ magazine yesterday. The glasses are from E&E.

11 responses to “KUPÉ

 1. Alexandra Kjellman says:

  Haha, det måste ju vara en spännande känsla att se sitt eget ansikte i tidningen! ^^

 2. Annellisaa says:

  Tänker du på din säkerhet när du tar ut pengar? Läs min artikel “Pengatjuvar!!!”

 3. en blogg om 5 systrar says:

  Va kul!!:D

 4. Frida says:

  Ditt ansikte ser så spännande ut, du är märkligt vacker även när man sminkar bort sånt som man i vanliga fall vill framhäva. 🙂

 5. Paperstars says:

  Vad roligt! Du har ett väldigt speciellt och intressant ansikte!

  weareocean.blogspot.com

 6. Lucia says:

  congratulations! nice pictures 🙂

 7. Lovisa Almhagen says:

  Jag åkte med SJ till Vänersborg igår, och råkade slå upp just den sidan i tidningen! Nice bild! 🙂

 8. Hannah Larsson says:

  Hej!

  Aldrig kommenterat tidigare men läst din blogg ett tag nu. Oftast fastnar jag väldigt sällan för “modebloggar” och liknande, (om man nu måste kategoriseras) men det är något speciellt med din. Älskar den! Och du är väldigt vacker.

  Måste bara fråga, det verkar som du bara råkar hitta ditt ansikte och bilder i tidningar lite överallt för att du läser just den tidningen, någon meddelar dig om det eller liknande. Blir du inte meddelad när och var dina bilder kommer användas, och när dem gör ett exempelvis uppslag om dig, för att det verkar som du genom slump upptäcker de flesta grejer du är med i. Bara något jag har funderat ett tag!

 9. Ebba Zingmark says:

  Hannah Larsson: Hej! Vad roligt att höra, tusen tack! Oftast är har tidningen informerat mig innan, och när det är intervjuer och liknande vet jag ju om det. Ibland händer det att tidningar “lånar” mina bilder utan att fråga och då får jag ofta höra det via läsare istället. Reklambilder är ju egentligen inte mina, denna till exempel är för E&E glasses. Vet att E&E-bilderna brukar dyka upp i tidningar lite överallt, som här i Kupé 🙂

 10. Ida says:

  Jag tyckte väl att det var du!:D

Comments are closed